Το Chonburi ανακοινώνει 50 νέα τοπικά κρούσματα μετάδοσης του Covid – 19, συντριπτική πλειοψηφία στο Si Racha

Chonburi -

Το Γραφείο Δημόσιας Υγείας του Τσονμπούρι αργά σήμερα το απόγευμα (5 Ιανουαρίου) ανακοίνωσε 50 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα τοπικής μετάδοσης του Covid -19.

Από αυτά τα 50 κρούσματα, 32 βρίσκονται στο Si Racha, 6 στο Mueang Chonburi, 5 στο Ban Bueang, 4 στο Banglamung (περιοχή Pattaya), 2 βρίσκονται κοντά στο Rayong και 1 στο Panat Nikhom. Το σύνολο είναι 29 άρρενες και 21 γυναίκες.

Ο συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων Chonburi σε αυτή τη νέα σειρά λοιμώξεων είναι τώρα 390 με έναν θάνατο που αναφέραμε προηγουμένως, μια 47χρονη Ταϊλανδέζα με προηγούμενα προβλήματα υγείας.

Από αυτούς τους 390, οι 389 νοσηλεύονται στο νοσοκομείο/καραντίνα. Η Ταϊλάνδη έχει μια πολιτική σύμφωνα με την οποία οι ασυμπτωματικοί ασθενείς, που είναι η πλειοψηφία, πρέπει να παραμείνουν υπό παρακολούθηση και φροντίδα μέχρι να απαλλαγούν από τον ιό και δεν μπορούν να απομονωθούν στο σπίτι.

Από αυτά τα 390, τα 201 βρίσκονται στο Banglamung, 121 στο Si Racha, 29 στο Mueang Chonburi, 12 στο Ban Bueng, 12 στο Rayong, 10 στο Sattahip και 5 στο Panat Nikhom.

Τα χρονοδιαγράμματα για αυτά τα νέα κρούσματα αναμένεται να δημοσιευτούν είτε αργά απόψε είτε νωρίς αύριο το πρωί, σύμφωνα με το Επαρχιακό Γραφείο Υγείας του Τσονμπούρι.

Χθες, (4 Ιανουαρίουth) το Γραφείο Δημόσιας Υγείας του Chonburi ανακοίνωσε 35 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα τοπικής μετάδοσης του Covid -19.

Διαβάστε περισσότερα για την προηγούμενη ιστορία μας στον παρακάτω σύνδεσμο.

Το Chonburi ανακοινώνει 35 νέα τοπικά κρούσματα μετάδοσης του Covid – 19, τα περισσότερα στο Banglamung και στο Si Racha

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας σε ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας Facebook,ΕΝΑ Twitter,ΕΝΑ ειδήσεις Google,ΕΝΑ Instagram,ΕΝΑ Τικ Τοκ,ΕΝΑ Youtube,ΕΝΑ Pinterest,ΕΝΑ Parler,ΕΝΑ FlipboardÂ ή Â tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/Â ή στα σχόλια παρακάτω.

 

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.