Ο Κυβερνήτης Chonburi εκδίδει το τελευταίο κλείσιμο, εντολές περιορισμών για τον Covid - 19 προφυλάξεις, έγιναν πολλές αλλαγές

Τσονμπούρι-

Ο Κυβερνήτης του Τσονμπούρι εξέδωσε εντολή σήμερα το απόγευμα (4 Ιανουαρίουth) για να βοηθήσει στον έλεγχο του κορωνοϊού Covid-19 στο Chonburi για επαρχίες που ελέγχονται εξαιρετικά. Η ανακοίνωση ισχύει για ΟΛΕΣ τις περιοχές του Τσονμπούρι, αν και για τα κρούσματα Covid-19 οι περιοχές εξακολουθούν να χωρίζονται σε ζώνες ελέγχου. Υπάρχουν πολλές αλλαγές, αφιερώστε λίγο χρόνο για να διαβάσετε και να καταλάβετε. Εάν δεν είστε βέβαιοι εάν ο χώρος σας μπορεί να ανοίξει ή αν δεν αναφέρεται, καλέστε το τηλεφωνικό κέντρο της πόλης στο 1337.

  1. Ακυρώθηκε η προηγούμενη παραγγελία από την Επιτροπή Ελέγχου Νόσων Chonburi. Οι ζώνες ελέγχου είναι επί του παρόντος: 1. Η υψηλότερη περιοχή ελέγχου (κόκκινο) είναι η περιοχή Bang Lamung και η περιοχή Si Racha. Η περιοχή ελέγχου (πορτοκαλί) είναι η περιοχή Mueang Chonburi και η περιφέρεια Sattahip. Η υψηλότερη περιοχή επιτήρησης (κίτρινη) είναι η περιοχή Ban Bueang. Οι περιοχές επιτήρησης είναι (πράσινες), συγκεκριμένα η περιοχή Phan Thong, η Ban Phanat Nikhom District, η Bo Thong District, η Nong Yai District, η Koh Chan και οι Koh Si Chang
  2. Αυτοί οι χώροι σε αυτήν τη λίστα είναι ΚΛΕΙΣΤΟΙ.

  • Â Χώροι διασκέδασης (μπαρ, νυχτερινά κέντρα, παμπ, καραόκε, χορευτικά κέντρα, gogo bar, μπαρ οικοδέσποινας, κλαμπ κυρίων και παρόμοια μέρη)
  • Νόμιμα γήπεδα κοτομαχιών/ιχθυμαχίες/ταυρομαχίες/πυγμαχία/τζόγος
  • Κάθε παντοπωλείο που είναι ανοιχτό 24 ώρες πρέπει να κλείνει από τις 10:00 έως τις 5:00 π.μ.
  • Κάθε εκπαιδευτικός χώρος τόσο ο δημόσιος όσο και ο ιδιωτικός πρέπει να κλείνει, συμπεριλαμβανομένων των ιδιωτών δασκάλων.
  • Κλείστε δημόσιες πισίνες, λούνα παρκ τόσο εσωτερικές όσο και εξωτερικές, συμπεριλαμβανομένων παιδικών χαρών στις αγορές. (Εάν το συγκρότημα κατοικιών, το διαμέρισμα σας κ.λπ. θεωρούν την πισίνα σας δημόσια, και σχεδόν όλα την κάνουν, πρέπει να κλείσουν. Οι πισίνες των ξενοδοχείων είναι κλειστές και θεωρούνται δημόσιες.)
  • Παιδικοί σταθμοί, παιδικοί σταθμοί και χώροι φροντίδας ηλικιωμένων (εκτός από μόνιμες κατοικίες με διανυκτέρευση)
  • Αγορές φυλαχτών, εκθέσεις ναών
  • Κινηματογράφοι, παραστάσεις καμπαρέ, ζωντανές παραστάσεις και θέατρα
  • Σνούκερ και μπιλιάρδο, μπόουλινγκ, πατινάζ, rollerblading και άλλες παρόμοιες δραστηριότητες ομαδικής ψυχαγωγίας.
  • Καταστήματα μασάζ, σπα, κλινικές ομορφιάς (συμπεριλαμβανομένων των νοσοκομείων) και καταστήματα τατουάζ. (Δείτε παρακάτω για νύχια και κουρεία)
  • Σάουνες και μασάζ με σαπούνι (Soapies).
  • ΜΈΣΑ (δείτε παρακάτω) γυμναστήρια και γυμναστήρια. (Και πάλι, για τα διαμερίσματα και τα ξενοδοχεία, εάν θεωρείται δημόσιο, πρέπει να κλείσει, μπορεί να εξαρτάται από τη διαχείριση του condo)
  • Παιχνίδια και ίντερνετ καφέ, στοές και παιδικές χαρές, χώροι συναντήσεων υπολογιστών κ.λπ.
  • Υπηρεσίες αιθουσών συνεδριάσεων, αίθουσες δεξιώσεων, συνέδρια, άλλα παρόμοια είδη συγκεντρώσεων ομάδων ανθρώπων

3. Αυτά τα μέρη παρακάτω μπορούν να ανοίξουν αλλά με υψηλές μετρήσεις προστασίας από τον Covid-19:

  • Εστιατόρια ή καταστήματα ποτών, πωλητές τροφίμων και πάγκοι, γήπεδα τροφίμων, καφετέριες μπορούν να ανοίξουν και να επιτραπεί να φάνε μέσα από 6:00 π.μ. έως 9:00 μ.μ.. Άλλες περίοδοι από εκείνη την εποχή μπορούν να ανοίξουν αλλά μόνο take away. Επιπλέον, το αλκοόλ ΔΕΝ επιτρέπεται να πίνεται στο εσωτερικό και μπορεί να αγοραστεί μόνο για takeaway.
  • Τα πολυκαταστήματα, τα εμπορικά κέντρα και τα κοινοτικά εμπορικά κέντρα επιτρέπεται να ανοίγουν, συμπεριλαμβανομένων των καταστημάτων λιανικής, με τα κατάλληλα μέτρα για τον Covid-19.
  • Δημόσια πάρκα, παραλίες, πάρκα γυμναστικής, υπαίθριες δημόσιες παιδικές χαρές όχι σε αγορές, αθλητικά γήπεδα (όχι για πλήθη ή συγκεντρώσεις, για άσκηση), ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ γυμναστήρια ή χώροι για υπαίθρια άσκηση μπορούν να ανοίξουν αλλά με κανόνες κοινωνικής απόστασης και ισχυρά μέτρα για τον Covid-19. (Το προηγούμενο κλειστό τμήμα ανέφερε ότι η πυγμαχία εξακολουθεί να είναι κλειστή, ωστόσο, αναζητούμε σαφήνεια ή προτείνουμε στους ιδιοκτήτες να καλέσουν το Δημαρχείο στο 1337 για σαφήνεια.)
  • Καταστήματα λιανικής/μικρής χονδρικής, αγορές, πλωτές αγορές με ισχυρά μέτρα Covid-19.
  • Καταστήματα χονδρικής ή μεγάλα χονδρικής με ισχυρά μέτρα Covid-19.
  • Τα ινστιτούτα αισθητικής για τα μαλλιά για άνδρες και γυναίκες και τα ιαματικά λουτρά νυχιών μπορούν να εξυπηρετηθούν μόνο για δύο ώρες για κάθε πελάτη. Άλλοι πελάτες δεν επιτρέπεται να περιμένουν μέσα, προτείνονται κρατήσεις.
  • Χώροι βρεφονηπιακού σταθμού και ηλικιωμένων μόνο για διανυκτέρευση μόνιμης διαμονής
  • Γήπεδα γκολφ (παρακαλείται να κλείσουν τα κλαμπ και τα ντους).
  • Σπα και κλινικές φροντίδας κατοικίδιων ζώων.
  • Μπορούν να ανοίξουν υπαίθριοι ζωολογικοί κήποι ή μέρη που έχουν εκθέσεις ζώων.
  • Τα ξενοδοχεία είναι ανοιχτά, αν και τα γυμναστήρια και οι πισίνες θα κλείσουν και οι χώροι συγκέντρωσης όπως οι αίθουσες συνεδριάσεων.

4. Όλοι πρέπει να φοράνε μάσκες όταν βγαίνουν έξω όλη την ώρα. Η μη χρήση μάσκας μπορεί να οδηγήσει σε πρόστιμο έως και 20,000 μπατ! Αυτό είναι, σύμφωνα με την Επιτροπή Νόσων του Chonburi, μια εντολή και όχι μια πρόταση.

5. Εγκρίνετε τις μετρήσεις Koh Larn από εθελοντές της τοπικής επιτροπής. Αυτό σημαίνει ότι το Koh Larn θα είναι κλειστό για μη κατοίκους από τις 5 Ιανουαρίου έως τουλάχιστον τις 20 Ιανουαρίου. Το Koh Si Chang είναι ανοιχτό, με μετρήσεις υγείας.

6. Ζητείται από τους ανθρώπους να μην ταξιδεύουν σε όλη την επαρχία εκτός από επείγοντες ή επείγοντες λόγους με αποδεικτικά στοιχεία και έγγραφα που αποδεικνύουν το απαραίτητο ταξίδι τους καθώς και ότι είναι κάτοικος του Chonburi. Θα υπάρχουν τυχαία σημεία ελέγχου.

Απαγορεύονται οι μεγάλες συγκεντρώσεις, οι εκδηλώσεις, οι μαζικές συγκεντρώσεις κ.λπ. (Αυτό εμπίπτει στις εθνικές παραγγελίες.)

Όποιος παραβιάζει τη διαταγή τιμωρείται με πρόστιμο μέχρι 100,000 μπατ ή φυλάκιση έως ένα έτος ή και τα δύο.

Η παραγγελία τίθεται σε ισχύ στις 4 Ιανουαρίου μέχρι νεωτέρας. Εάν δεν είστε σίγουροι εάν η επιχείρησή σας μπορεί να ανοίξει, εάν δεν είστε στη λίστα (Παρατηρήσαμε ότι λείπουν πάρκα ψαρέματος και σκοπευτήρια) ή ποια μέτρα πρέπει να λάβετε, καλέστε το τηλεφωνικό κέντρο της Pattaya στο 1337. Αυτή η λίστα είναι , φυσικά, υπόκειται σε αλλαγές με νέες παραγγελίες τις οποίες θα μεταφράσουμε και θα ενημερώσουμε το συντομότερο δυνατό.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας σε ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας Facebook,ΕΝΑ Twitter,ΕΝΑ ειδήσεις Google,ΕΝΑ Instagram,ΕΝΑ Τικ Τοκ,ΕΝΑ Youtube,ΕΝΑ Pinterest,ΕΝΑ Parler,ΕΝΑ FlipboardÂ ή Â tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/Â ή στα σχόλια παρακάτω.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, εκδήλωσης, φιλανθρωπικού ή τοπικού αθλητισμού κ.λπ.; Στείλτε μας email στο Sales@ThePattayaNews.com

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
3.5 (4 ψήφους)
Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.