Οι αξιωματούχοι της Rayong ανακαλύπτουν και κατάσχουν 55 παράνομους κουλοχέρηδες στην επαρχία

Rayong-

Αξιωματούχοι επιβολής του νόμου, συνοδευόμενοι από τον Κυβερνήτη της Ραγιονγκ, παρουσίασαν 55 παράνομους κουλοχέρηδες σήμερα το απόγευμα σε συνέντευξη Τύπου μπροστά από το Αστυνομικό Γραφείο της Επαρχίας Ραγιονγκ.

Αυτό ακολούθησε μια διαταγμένη καταστολή των παράνομων τυχερών παιχνιδιών μετά την εμφάνιση μιας συστάδας μολύνσεων από τον Covid-19 από παράνομες εγκαταστάσεις τυχερών παιχνιδιών στην περιοχή χωρίς φερόμενα ως μέτρα πρόληψης του Covid-19. Η καταστολή οδήγησε επίσης στη μεταφορά του πρώην αρχηγού της αστυνομίας της επαρχίας Rayong, αφού ισχυρίστηκε περίφημα ότι δεν υπήρχαν παράνομα καταστήματα τυχερών παιχνιδιών στην επαρχία και ότι οι ειδήσεις που έλεγαν ότι υπήρχαν, ακόμη και από αξιωματούχους υγείας, ήταν «ψευδείς ειδήσεις».

Ο Κυβερνήτης του Ραγιόνγκ Channa Iamsang μαζί με τον υποστράτηγο Virajiraweera και τον αντισυνταγματάρχη Mana Inpitak διοργάνωσαν συνέντευξη Τύπου σήμερα.

Ο Αντισυνταγματάρχης Mana είπε ότι οι αξιωματικοί χρησιμοποίησαν συμβουλές από ανήσυχους πολίτες σχετικά με την πιθανή εξάπλωση του Covid-19 για να βρουν τις φερόμενες παράνομες εγκαταστάσεις και μηχανήματα και μέχρι στιγμής είχαν εντοπίσει 45 υπόπτους σε 28 διαφορετικές τοποθεσίες.

Ο Mana δήλωσε επίσης ότι οι αξιωματικοί της Rayong δεσμεύτηκαν να εξαλείψουν τόσο τον Covid-19 στην επαρχία όσο και τον παράνομο τζόγο. Δεν ανέφερε τι θα γίνει με τους κατασχεθέντες κουλοχέρηδες.

Φωτογραφίες: Naewna

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
1 (1 ψήφος)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/