Η Rayong ανακοινώνει 42 νέα κρούσματα Covid-19, κλείνει τις παραλίες από τις 6:00 έως τις 6:00 π.μ., μαζί με άλλα μέτρα

Rayong, Ταϊλάνδη-

Ο Κυβερνήτης της Rayong ανακοίνωσε πρόσθετα μέτρα για να βοηθήσει στον έλεγχο του συμπλέγματος λοιμώξεων του κορωνοϊού Covid-19 στην επαρχία σήμερα, 4 Ιανουαρίου 2021.

Ο Κυβερνήτης του Rayong, Channa Iamsang, έκανε τις ανακοινώσεις συμπεριλαμβανομένων ορισμένων νέων διαταγών που τέθηκαν σε ισχύ από χθες, 3 Ιανουαρίου 2021

Οι νέες παραγγελίες περιλαμβάνουν:

-Οι παραλίες πρέπει να είναι κλειστές από τις 6:00 έως τις 6:00 π.μ. για το κοινό, με εξαίρεση τους ντόπιους ψαράδες που βασίζονται στην παραλία για το εισόδημά τους. Δεν πρέπει να υπάρχει φαγητό, ποτό ή συναναστροφή στις παραλίες.

-Τα φυσικά αξιοθέατα και τα μέρη όπου συγκεντρώνεται κόσμος είναι επίσης κλειστά από τις 6:00 έως τις 6:00 π.μ. Αυστηροί κανόνες απαγόρευσης φαγητού, ποτού ή κοινωνικοποίησης.

-Οι προσωρινές αγορές, οι υπαίθριες αγορές, οι αναδυόμενες αγορές κ.λπ. είναι όλες κλειστές μέχρι νεωτέρας. Οι αδειοδοτημένες μόνιμες αγορές μπορεί να είναι ανοιχτές, αλλά πρέπει να έχουν αυστηρά μέτρα για τον Covid-19 και να είναι ανοιχτές μόνο για βασικά είδη όπως τρόφιμα.

-Τα εστιατόρια για φαγητό στο κατάστημα μπορεί να είναι ανοιχτά, αλλά όχι πωλήσεις αλκοόλ στο Rayong σε εστιατόρια.

-Γήπεδα γκολφ, αθλητικοί χώροι, δημόσια πάρκα, σκοπευτήρια, λίμνες ψαρέματος, αίθουσες μουσικών πρακτικών, κέντρα φυλαχτών είναι επίσης κλειστά.

-Τα ινστιτούτα αισθητικής μόνο για κούρεμα μπορεί να είναι ανοιχτά, αλλά κανένα σέρβις δεν πρέπει να διαρκεί πάνω από δύο ώρες και να μην υπάρχουν ουρές ή χρόνος αναμονής.

-Οι περιποιητές κατοικίδιων, τα παντοπωλεία, τα ψιλικατζίδικα, τα καταστήματα λιανικής και τα σούπερ μάρκετ/φαρμακευτικά καταστήματα είναι ανοιχτά με ελέγχους Covid-19.

Επιπλέον, ο Κυβερνήτης της Ραγιόνγκ δήλωσε επίσης ότι η επαρχία έχει συνολικά 428 κρούσματα και είναι κοντά στο να ξεμείνει από νοσοκομειακές κλίνες και εργάζεται σε νοσοκομεία υπαίθρου. Η Pattaya News σημειώνει, ωστόσο, ότι αυτό δεν οφείλεται σε σοβαρά άρρωστους ή άρρωστους ανθρώπους, αλλά μάλλον σε μια πολιτική σύμφωνα με την οποία ακόμη και οι ασυμπτωματικοί ασθενείς πρέπει να παραμείνουν σε νοσοκομείο ή περιοχή καραντίνας μέχρι να απαλλαγούν πλήρως από τον ιό και να μην απομονωθούν Σπίτι. Ο Κυβερνήτης είπε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ασθενών είναι ασυμπτωματικοί στο Rayong.

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
4.33 (3 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/