Ο νέος αρχηγός της αστυνομίας της Πατάγια δίνει το χέρι σε τρόφιμα και προμήθειες σε κατοίκους που επηρεάζονται από τα μέτρα ελέγχου του Covid-19

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

Ο νέος αρχηγός της αστυνομίας της Πατάγια, συνταγματάρχης Ο Pisit Poonsap, μαζί με εθελοντές και άλλους αξιωματικούς βοήθησαν να μοιράσουν προμήθειες και ξηρά τρόφιμα σε κατοίκους της περιοχής αυτό το Σαββατοκύριακο που είτε έχασαν τη δουλειά τους είτε επηρεάστηκαν από τις προφυλάξεις και τα μέτρα Covid-19 που έκλεισαν πολλές τοπικές επιχειρήσεις την τελευταία εβδομάδα.

Ο Chief Pisit έχει μόνο jείχε τοποθετηθεί στον ρόλο του την παραμονή των Χριστουγέννων και μία από τις πρώτες του ευθύνες στην ήδη σκληρά πληγείσα Πατάγια είναι να χειρίζεται τους κανονισμούς και τα μέτρα που διέταξε ο Κυβερνήτης του Τσονμπούρι για τον έλεγχο του κορωνοϊού Covid-19. Αυτά τα μέτρα έκλεισαν ουσιαστικά εκατοντάδες χώρους, συμπεριλαμβανομένων καταστημάτων λιανικής σε εμπορικά κέντρα και χώρους διασκέδασης, αφήνοντας πολλούς ανθρώπους προσωρινά χωρίς δουλειά. Δυστυχώς, είναι άγνωστο πόσο θα διαρκέσει αυτή η περίοδος κλεισίματος.

Μέλη και εθελοντές της αστυνομίας της Pattaya βοήθησαν να μοιράσουν στην περιοχή Soi Kor Phai πάνω από 300 σακούλες των 5 κιλών με ρύζι, νερό και άλλες προμήθειες με τη βοήθεια του NPG Company Limited, Ocean P Company Limited και Swan Drinking Water.

Η αστυνομία διασφάλισε επίσης ότι ελήφθησαν προφυλάξεις για τον Covid-19, όπως έλεγχοι θερμοκρασίας, χορήγηση απολυμαντικού χεριών, κοινωνική απόσταση και χρήση μάσκας.

 

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/