ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ: Οι Pattaya, Naklua, Nongprue, Banglamung, Sattahip, Si Racha προειδοποιούν τους ανθρώπους που επισκέφθηκαν μέρη σε σχέση με επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19

Pattaya, Naklua, Nongprue, Banglamung, Sattahip, Si Racha, Chonburi-

Το Γραφείο Δημόσιας Υγείας του Chonburi σήμερα το απόγευμα (2 Ιανουαρίουnd) κυκλοφόρησε ένα ενημερωμένο χρονοδιάγραμμα για να προειδοποιήσει τα άτομα που πήγαν σε μέρη σε Pattaya, Jomtien, Naklua, Banglamung, Si Racha και Ban Bueang αυτόν τον μήνα να ειδοποιήσουν τις υγειονομικές αρχές και να παρακολουθήσουν την υγεία σας.

Η Pattaya News γνωρίζει ότι ορισμένες από αυτές τις λεπτομέρειες είναι ασαφείς ότι είναι αυτό που παρασχέθηκε. Οι αρχές θα επικοινωνήσουν απευθείας με τις επαφές υψηλού κινδύνου, συνιστάται επαφή χαμηλού κινδύνου για την παρακολούθηση της υγείας τους και την απομόνωση, ωστόσο μπορούν να επικοινωνήσουν με τις αρχές εάν το επιθυμούν.

  1. Minivan μπροστά από το Robinson Si Racha στις 19 Δεκεμβρίουth από τη 2:00 έως τις 4:40.
  2. Deep Plory στη Νότια Πατάγια στις 26 Δεκεμβρίουth από τις 10:00 έως τη 1:00 π.μ.
  3. Αίθουσα πελατών Ya Car Wash and Service Soi Wang Hin στο Si Racha στις 29 Δεκεμβρίουth από τη 3:00 έως τις 5:00.
  4. Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική Orn στην περιοχή Surasak στο Si Racha στις 19 Δεκεμβρίουth από τη 6:00 έως τις 7:00.
  5. Tam Lai @Naklua Pattaya στο Nongprue στις 25 Δεκεμβρίουth από τη 7:30 έως τις 8:30.
  6. Εστιατόριο νότιου κάρυ Mai La στο Soi Nern Plubwan, Nongprue στις 16 Δεκεμβρίουth έως τον Ιανουάριο 1st από τις 11:00 π.μ. έως τις 11:30 π.μ.
  7. Wat Suttawart Market Soi Nern Plub Wan στην Πατάγια στις 24 Δεκεμβρίουth από τις 9:00 π.μ. έως τις 9:30 π.μ.
  8. Αγορά Rattanakorn Thep Prasit στην οδό Thep Prasit στο Nongprue στις 20 Δεκεμβρίουth μέχρι τον Δεκέμβριο του 23rd και τον Δεκέμβριο 25th από τις 3:00 π.μ. έως τις 4:00 π.μ.
  9. Ναός Huayyai στο Thong Klom – Tan Man, Pattaya στις 25 Δεκεμβρίουth από τις 8:00 π.μ. έως τις 11:00 π.μ.
  10. Oak Tang Hai Talay Tawan στην υποπεριοχή Na Jomtien την 1η Ιανουαρίουst από τη 1:00 έως τις 2:00.
  11. Αγορά Jaosua Pattaya στο Soi Nern Plubwan στο Nongprue στις 2 Δεκεμβρίουnd από τις 8:00 π.μ. έως τις 9:00 π.μ.
  12. Wilanda Resort Na Jomtien Soi 4 ​​στο Sattahip στις 24 Δεκεμβρίουth μέχρι τον Δεκέμβριο του 30th από τις 7:00 π.μ. έως τη 7:00 μ.μ.

Εάν κάποιος έχει προβλήματα με αναπνευστικά συμπτώματα ή/και πυρετό εντός 14 ημερών από τη στιγμή που επισκέφτηκε αυτά τα μέρη, πρέπει να πάει σε νοσοκομείο, σύμφωνα με το Γραφείο Δημόσιας Υγείας του Chonburi.

Ενημερώστε το νοσοκομείο ότι επισκεφτήκατε το ίδιο μέρος με ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα Covid-19, συνέχισαν.

Το Γραφείο Δημόσιας Υγείας του Chonburi σήμερα (2 Ιανουαρίουnd) ανακοίνωσε 32 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα τοπικής μετάδοσης του Covid-19.

Ο συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων Chonburi σε αυτή τη νέα σειρά μολύνσεων είναι τώρα 243 με έναν θάνατο.

Διαβάστε περισσότερα για την προηγούμενη ιστορία μας στον παρακάτω σύνδεσμο.

Η Chonburi ανακοινώνει 32 νέα τοπικά κρούσματα μετάδοσης του Covid – 19

Ακολουθήστε μας on Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Parler, Flipboard or tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, εκδήλωσης, φιλανθρωπικού ή τοπικού αθλητισμού κ.λπ.; Στείλτε μας email στο Sales@thepattayanews.com

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.