Δύο μαθητές τραυματίστηκαν στην περιοχή Πατάγια μετά από σύγκρουση φορτηγού με τη μηχανή τους

Banglamung-

Δύο μαθητές τραυματίστηκαν όταν ένα φορτηγό έπεσε στη μηχανή τους στο Μπανγκλαμούνγκ χθες. Μία από τις μαθήτριες είχε υποστεί επιπλέον τραύματα όταν η βάση της μηχανής της τρύπησε στο πόδι.

Ο καπετάνιος Pisarn Hongfakaew της αστυνομίας του Banglamung ειδοποιήθηκε για το ατύχημα χθες (28 Δεκεμβρίουth) το απόγευμα στην οδό Sukhumvit κοντά στο κέντρο μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της Toyota.

Αυτοί και το The Pattaya News έφτασαν στο σημείο για να βρουν μια 17χρονη φοιτήτρια που ήταν ο οδηγός της μοτοσικλέτας. Το όνομά της αποκρύπτεται λόγω ανήλικης.

Το αριστερό της πόδι τρυπήθηκε από το σταντ της μηχανής. Ο συνοδηγός της έχει τραυματιστεί ελαφρά.

Οι διασώστες έκοψαν τη βάση από το μηχανάκι. Μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο για θεραπεία και αφαίρεση της βάσης.

Σε κοντινή απόσταση, οι υπάλληλοι έκτακτης ανάγκης βρήκαν ένα κατεστραμμένο φορτηγό. Ο οδηγός, ο κ. Somkit Rayan, 63 ετών, βρισκόταν στο σημείο. Δεν έκανε δημόσια δήλωση.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Parler, Flipboard or tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, εκδήλωσης, φιλανθρωπικού ή τοπικού αθλητισμού κ.λπ.; Στείλτε μας email στο Sales@thepattayanews.com

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.