ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: TIMELIME Η Pattaya και η Banglamung προειδοποιούν τους ανθρώπους που επισκέφθηκαν μέρη σε σχέση με επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid - 19 κρούσματα

Pattaya, Banglamung, Chonburi-

Το Γραφείο Δημόσιας Υγείας του Τσονμπούρι σήμερα (28 Δεκεμβρίου) εξέδωσε μια ανακοίνωση για να προειδοποιήσει τους ανθρώπους που πήγαν σε μέρη στο Banglamung και στην περιοχή Mueang Chonburi αυτόν τον μήνα να ειδοποιήσουν τις υγειονομικές αρχές και να παρακολουθήσουν την υγεία σας.

Η λίστα με τα μέρη και τις ώρες είναι η παρακάτω:

  1. Κουλοχέρηδες/κουτιού πυγμαχίας Thep Prasit στο Banglamung από την 1η Δεκεμβρίουst. (Αυτό δεν είναι ξεκάθαρο, ΔΕΝ φαίνεται να είναι το στάδιο, αλλά μάλλον αναφέρεται σε ένα παιχνίδι πυγμαχίας arcade στο Thep Prasit Road. Δεν δόθηκε ακριβής τοποθεσία/διεύθυνση δρόμου και αναζητούμε περισσότερες πληροφορίες.)
  2. Το Επαρχιακό Δικαστήριο της Pattaya (βρίσκεται στο Jomtien) από τις 10 Δεκεμβρίουth.
  3. Lek Hotel στο Pattaya Second Road από τις 10 Δεκεμβρίουth να 13rd, Δεκέμβριος 17th να 20th και τον Δεκέμβριο 24th μέχρι τον Δεκέμβριο του 26th.
  4. BONE Pattaya στην οδό Pet Trakun στο Naklua στις 5 Δεκεμβρίου από τις 11:00 έως τις 3:00 π.μ. και 25 Δεκεμβρίουth από τα μεσάνυχτα έως τις 3:00 π.μ
  5. Μηχάνημα arcade Baan Mai Fon Jang Namg Hai Boxing (όχι το εστιατόριο) στην οδό Phraya Satja στο Mueang Chonburi από τις 15 Δεκεμβρίουth.

Εάν κάποιος έχει προβλήματα με αναπνευστικά συμπτώματα ή/και πυρετό εντός 14 ημερών από τη στιγμή που επισκέφτηκε αυτά τα μέρη, πρέπει να πάει σε νοσοκομείο, σύμφωνα με το Γραφείο Δημόσιας Υγείας του Chonburi.

Ενημερώστε το νοσοκομείο ότι επισκεφτήκατε το ίδιο μέρος με ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα Covid-19, συνέχισαν.

Ο Chonburi ανακοίνωσε 22 νέα κρούσματα τοπικής μετάδοσης του Covid – 19 το μεσημέρι σήμερα (28 Δεκεμβρίουth). Αυτή είναι η πρώτη ενημέρωση που μας δίνεται για τα πρόσφατα κρούσματα, περιμένουμε να έρθουν περισσότερα. Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια σχετικά με πιθανά κλεισίματα, περιορισμούς ή άλλα μέτρα αυτή τη στιγμή ή λεπτομερείς λεπτομέρειες σχετικά με τις 22 νέες περιπτώσεις και τους συνδέσμους τους.

Διαβάστε περισσότερα για την προηγούμενη ιστορία μας στον παρακάτω σύνδεσμο.

https://thepattayanews.com/2020/12/28/chonburi-announces-22-new-local-cases-of-covid-19-17-in-banglamung/

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Parler, Flipboard or tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, εκδήλωσης, φιλανθρωπικού ή τοπικού αθλητισμού κ.λπ.; Στείλτε μας email στο Sales@thepattayanews.com

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.