Ο Κυβερνήτης του Τσονμπούρι εκδίδει εντολή για την αντιμετώπιση των προφυλάξεων για τον Covid-19 και τους χώρους υψηλού κινδύνου

Τσονμπούρι-

Ο Κυβερνήτης του Τσονμπούρι, Φακαράθορν Τιεντσάι, εξέδωσε εντολή σήμερα το απόγευμα για να βοηθήσει στον έλεγχο του κορωνοϊού Covid-19 στο Τσονμπούρι, η οποία ανακοίνωσε πολλά στοιχεία.

Αυτό ακολουθεί μια ανακοίνωση νωρίτερα σήμερα για 22 νέες μολύνσεις του κορωνοϊού Covid-19 που ανακοινώθηκαν στην περιοχή Τσονμπούρι, που προέρχονται από μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων που έπαιζαν τυχερά παιχνίδια στο Ραγιόνγκ. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για αυτό εδώ.

Οι ανακοινώσεις έχουν ως εξής:

1. Οι κοκορομαχίες είναι κλειστές και παρόμοιες εγκαταστάσεις.

2. Οι παμπ, τα μπαρ, τα καραόκε και παρόμοια πρέπει να έχουν μόνο κάθισμα, φαγητό, ποτό. Δεν μπορεί να υπάρχει χορός. Η παραγγελία δεν αναφέρει συγκεκριμένα ζωντανή μουσική ή παραστάσεις σε αντίθεση με την παραγγελία της Μπανγκόκ, αν και υπάρχουν ακόμη περισσότερες πληροφορίες για αυτό. Ένας χώρος που συνήθως προσφέρει κυρίως όρθια, χορό κ.λπ. μπορεί να προσαρμοστεί για να διασφαλίσει ότι πληροί τα πρότυπα και τους κανόνες. Η Pattaya News σημειώνει ότι δεν είναι «ασαφές» τι σημαίνει αυτό για τους gogos αυτή τη στιγμή και οι Αρχές Επιβολής του Νόμου της Pattaya επισκέπτονται εγκαταστάσεις σε όλη την πόλη απόψε για να τους ενημερώσουν για τους κανόνες και τους κανονισμούς.

3. Οι χώροι εξυπηρέτησης όπως αναφέρονται παραπάνω πρέπει να είναι κλειστοί τα μεσάνυχτα. Η Pattaya News σημειώνει ότι αυτή είναι τεχνικά η νόμιμη ώρα κλεισίματος εδώ και μήνες, ωστόσο, μπορεί να μην έχει εφαρμοστεί αυστηρά σε ορισμένες περιπτώσεις. Πρέπει να συμμορφώνεστε με αυστηρά μέτρα Covid-19, όπως check-in Thai Chana, ελέγχους θερμοκρασίας, απολυμαντικά χεριών, χρήση μάσκας και κοινωνική απόσταση. Ωστόσο, μπορεί να είναι ανοιχτά.

4. Εάν κάποιος αισθάνεται ότι υπάρχει χώρος υψηλού κινδύνου για τη διάδοση του Covid-19, θα πρέπει να τον αναφέρει επειγόντως στην Επιτροπή Μεταδοτικών Νόσων του Chonburi για να εξετάσει περαιτέρω παραγγελίες.

5. Εάν υπάρχει ανάγκη διοργάνωσης οποιασδήποτε δραστηριότητας μεγάλης κλίμακας, ο υπεύθυνος αυτής πρέπει να υποβάλει σχέδιο και λόγο στο Επαρχιακό Επιχειρησιακό Κέντρο Ελέγχου Νοσημάτων. Η δραστηριότητα πρέπει να ακολουθεί όλους τους κανονισμούς και τα σχέδια ασθενειών.

Η παραγγελία στα ταϊλανδικά είναι παρακάτω.

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
3.25 (4 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/