Η BMA ανακοινώνει το κλείσιμο τεσσάρων καταστημάτων και δραστηριοτήτων υψηλού κινδύνου στην Μπανγκόκ κατά την περίοδο της Πρωτοχρονιάς για να επιβραδύνει την εξάπλωση του Covid-19

Μπανγκόκ -

Η Μητροπολιτική Διοίκηση της Μπανγκόκ (BMA) διέταξε το κλείσιμο τεσσάρων τύπων εγκαταστάσεων και δραστηριοτήτων υψηλού κινδύνου από τις 29 Δεκεμβρίου έως τουλάχιστον τις 4 Ιανουαρίου 2021, προκειμένου να αποτραπεί μια πιθανή «σούπερ εξάπλωση» του κορωνοϊού Covid-19 στην Μπανγκόκ.

Οι εν λόγω χώροι περιλαμβάνουν πίστες ιπποδρομιών, κοκορομαχίες, κάθε σχετικό είδος χώρων παιχνιδιών με ζώα και χώρους εξυπηρέτησης/ψυχαγωγίας, όπως αίθουσες μασάζ, καραόκε και χώρους με ζωντανή μουσική/χορό/φωτιστικά σόου όπως νυχτερινά κέντρα και gogos* (Δείτε παρακάτω ). Οι παμπ, τα μπαρ και τα εστιατόρια φαίνεται ότι μπορούν να παραμείνουν ανοιχτά με τα μέτρα Covid-19 και δεν πρέπει να έχουν χορό, ελαφριά σόου ή ζωντανή μουσική και δεν πρέπει να πουλούν αλκοόλ μετά τα μεσάνυχτα. (Σημείωση του συντάκτη: Χρησιμοποιούμε τη λέξη εμφανίζεται καθώς υπήρξαν αντικρουόμενες δηλώσεις από κυβερνητικούς αξιωματούχους και διάφορα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης και σύγχυση μεταξύ των ιδιοκτητών επιχειρήσεων. Αναμένουμε περισσότερες σαφείς πληροφορίες σύντομα και θα ενημερωθούν ανάλογα.)

Εάν οι κανονισμοί θα μπορούσαν ενδεχομένως να μειώσουν τον αριθμό των κρουσμάτων Covid-19 στην πόλη, οι χώροι ενδέχεται να ανοίξουν στις 5 Ιανουαρίου. Εάν όχι, οι κανονισμοί θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούνται μέχρι νεοτέρας, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΒΜΑ.

Οι χώροι εξυπηρέτησης που είναι κλειστοί* επιτρέπεται να προσαρμοστούν σε εστιατόριο ακολουθώντας εντατικά μέτρα υγείας του Υπουργείου Δημόσιας Υγείας. Η κοινωνική απόσταση, ο έλεγχος του πλήθους, ο έλεγχος της θερμοκρασίας του σώματος και τα σχετικά μέτρα είναι υποχρεωτικά κατά τη διάρκεια των κανονισμών ελέγχου της νόσου. Το Pattaya News/TPN σημειώνει ότι υπήρξε σύγχυση σχετικά με αυτά τα μέτρα σε ορισμένα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κυρίως λόγω κάποιων αντιφατικών δηλώσεων, αλλά αυτή τη στιγμή το αλκοόλ δεν απαγορεύεται και ένα μικρό μπαρ μπορεί να παραμείνει ανοιχτό με βάση τις πληροφορίες που δίνονται.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Parler, Flipboard or tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, εκδήλωσης, φιλανθρωπικού ή τοπικού αθλητισμού κ.λπ.; Στείλτε μας email στο Sales@thepattayanews.com

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφή
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.