Ο 26χρονος φερόμενος ως δράστης σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών συνελήφθη στην επαρχία Pathum Thani για βίαση και απειλή 13χρονης φοιτήτριας

Pathum Thani –

Ένας φερόμενος ως δράστης του σεξουαλικού εγκλήματος παιδιών, 26 ​​ετών, συνελήφθη στο Πατούμ Τάνι σήμερα, 27 Δεκεμβρίου, αφού φέρεται να βίασε και να απείλησε με βία μια φοιτήτρια που δεν ήταν ακόμη άνω των 15 ετών χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Ο Supawut Khampua κατηγορήθηκε ότι παρέσυρε ένα 13χρονο κορίτσι, του οποίου το πραγματικό όνομα δεν δόθηκε, μέσω διαδικτυακής συνομιλίας μέσω messenger για να δημιουργήσει μια φιλία το 2018, υποστηρίζοντας ότι ήταν ένας εύπορος μηχανικός με μισθό δεκάδων χιλιάδων μπατ.

Ο 26χρονος ύποπτος άρχισε να χτίζει σταδιακά την εμπιστοσύνη της κοπέλας πριν ζητήσει να τη συναντήσει σε ένα πολυκατάστημα στην περιοχή Rangsit και να πιει ένα ποτό και ένα γεύμα σε ένα κοντινό εστιατόριο μαζί με τους τρεις φίλους του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνδρες έπεισαν τη γυναίκα θύμα για ένα ποτό στο δωμάτιο της Supawut, ωστόσο, αντίθετα, προσπάθησαν να την αναγκάσουν σε σεξουαλική επαφή και την απείλησαν να μην πει σε κανέναν για το περιστατικό, διαφορετικά απείλησαν να την ντροπιάσουν στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

Το νεαρό θύμα έπαθε κατάθλιψη, ήταν ήσυχο και συμπεριφερόταν περίεργα για αρκετές εβδομάδες σύμφωνα με την οικογένειά της. Όταν ρωτήθηκε επανειλημμένα από τους γονείς της για το τι δεν πήγαινε καλά, τελικά τους είπε για το περιστατικό. Στη συνέχεια οι γονείς την οδήγησαν σε τοπικό αστυνομικό τμήμα για να απαγγείλουν κατηγορίες εναντίον των ανδρών.

Τρεις από τους φίλους του Supawut συνελήφθησαν ενώ ο Supawut παρέμεινε απρόσιτος μέχρι που μια διευρυμένη έρευνα αποκάλυψε ότι ζούσε διακριτικά στην περιοχή Pathum Thani, με αποτέλεσμα τη σημερινή σύλληψη.

Ο Supawut φέρεται να ομολόγησε ότι διέπραξε βιασμό, με το σκεπτικό ότι αυτός και οι φίλοι του ήταν πολύ μεθυσμένοι από το ποτό και διεγέρθηκαν σεξουαλικά. Σύμφωνα με πληροφορίες, είπε ότι τα ψέματά του ότι είναι μηχανικός ήταν μόνο για να χτίσει την εμπιστοσύνη του κοριτσιού για να την κάνει να τον συναντήσει.

Μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα Pathum Thani στη συνέχεια για νομικές διαδικασίες με τις αρχικές κατηγορίες για σεξουαλική επαφή με ένα κορίτσι ηλικίας όχι ακόμη άνω των δεκαπέντε ετών χωρίς τη συγκατάθεσή της.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Parler, Flipboard or tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, εκδήλωσης, φιλανθρωπικού ή τοπικού αθλητισμού κ.λπ.; Στείλτε μας email στο Sales@thepattayanews.com

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
3.33 (3 ψήφους)
Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.