Αποτελέσματα Reader Talkback: Ποιος πιστεύετε ότι είναι υπεύθυνος για τα τρέχοντα συμπλέγματα Covid-19 στην Ταϊλάνδη

Πατάγια, Ταϊλάνδη:

Ακολουθεί η εβδομαδιαία μας λειτουργία στην οποία κάνουμε στους αναγνώστες μας μια ερώτηση σχετικά με τις ειδήσεις και επισημαίνουμε τις απαντήσεις και τα σχόλιά σας στο τέλος κάθε εβδομάδας.

Αυτή την εβδομάδα, καθώς είναι το μεγαλύτερο θέμα στις ειδήσεις, ρωτήσαμε τους αναγνώστες μας ποια πρόσθετα μέτρα, εάν υπάρχουν, πρέπει να λάβουν γύρω από το νέο σύμπλεγμα μολύνσεων Covid-19 που προέρχονται από το Samut Sakhon κοντά στην Μπανγκόκ? Έχετε πίστη στα τρέχοντα μέτρα και το σύστημα ανίχνευσης και δοκιμών; Πιστεύετε ότι τα περιφερειακά lockdown είναι αρκετά ή θα υποστηρίζατε τα εθνικά lockdown, παρά το τεράστιο οικονομικό κόστος; Θα ζητούσατε να ακυρωθούν λιγότερες ή περισσότερες εκδηλώσεις και συγκεντρώσεις; Πιστεύετε ότι θα πρέπει να κλείσουν ή να περιοριστούν κάποιες επιχειρήσεις ή χώροι; Και ποιος είναι υπεύθυνος;

Μπορείτε να σχολιάσετε παρακάτω, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή να μας στείλετε email στο Pattayanewseditor@gmail.com. Αναμένουμε την απάντησή σας και θα τις δημοσιεύσουμε το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Εδώ είναι αυτό που είπες, οι παρακάτω απόψεις είναι αυτές του συγγραφέα:

Charlie B-Can παρακαλώ σημειώστε τη διαφορά μεταξύ των μεταναστών εργαζομένων και των παράνομων εισερχομένων που στη συνέχεια συνεχίζουν να εργάζονται. Υπάρχουν πολλές εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες εργαζόμενοι που εισήλθαν στην Ταϊλάνδη απόλυτα νόμιμα και οι περισσότεροι από αυτούς είναι εδώ από πριν από τον Covid. Μην πιασάρετε όλους τους μετανάστες εργάτες με την ίδια βούρτσα. Οι παράνομοι εισερχόμενοι, οι υπάλληλοι που διευκολύνουν την είσοδό τους και οι εργοδότες που δημιουργούν ζήτηση για την εργασία τους φταίνε εξίσου.

Η PB-Border περίπολος είναι σίγουρα υπεύθυνη. Γνωρίζουν κάθε παράνομο τρόπο να περάσουν τα σύνορα, αλλά αφήστε τους να ανοίξουν για να περάσουν οι μετανάστες και να εργάζονται σε κατασκευές στην Ταϊλάνδη.

Ken T-Όλη αυτή η υπόθεση δείχνει την ανικανότητα της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης και του ταϊλανδικού στρατού. Η ευθύνη ξεκινά από την κορυφή. Ο Anutin (υπουργός Υγείας) πρέπει να επωμιστεί την ευθύνη και να παραιτηθεί.

Nik S-Προσωπική Ευθύνη.

Robert G-Lock κάτω στα σύνορα του Πουκέτ!

Oxyjohn-Μείνετε στα σπίτια σας, τυλίξτε τον εαυτό σας με μεμβράνη και δείτε τη χώρα σας να διαλύεται στην τηλεόραση.

Richard H-Όπως λένε οι γιατροί, θεραπεύστε την ασθένεια, όχι το σύμπτωμα

Greg K-Ποιος είναι υπεύθυνος; Ποιος το έβαλε σε αεροπλάνα και το έστειλε σε όλο τον κόσμο, γνωρίζοντας καλά πόσο θανατηφόρο και μεταδοτικό ήταν;

Σας ευχαριστούμε όπως πάντα για την δέσμευση, τα σχόλια και τις σκέψεις σας!

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
4 (1 ψήφος)
Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/