Άνδρας από την Μπανγκόκ φέρεται να δολοφονεί τον συγκάτοικό του μετά από καυγά σε κατάσταση μέθης για δανεισμό πενήντα μπατ

Bang Khun Tian, ​​Μπανγκόκ, Ταϊλάνδη-

Ένας 27χρονος άνδρας από το Bang Khun Tian Bangkok έκανε μια αναπαράσταση και σύμφωνα με πληροφορίες παραδέχτηκε στην αστυνομία ότι δολοφόνησε τον φίλο του χθες το βράδυ για μια λογομαχία που προέκυψε για δανεισμό πενήντα μπατ.

  Ο κ. Sornchai Saensuk, 27 ετών, ομολόγησε το έγκλημα σύμφωνα με την αστυνομία Bang Khun Tian. Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας και την αναπαράσταση, ο ύποπτος έκοψε το λαιμό του συγκάτοικο και φίλου του, Adisak Sribuset, 47 ετών, χθες το βράδυ, 26 Δεκεμβρίου 2020.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του Sornchai στην αστυνομία του Bang Khun Tian, ​​αυτός και ο Adisak έπιναν πολύ μαζί χθες το βράδυ και και οι δύο ήταν πολύ μέθη. Ο Sornchai προσπάθησε να πάει για ύπνο, αλλά ισχυρίζεται ότι ο Adisak είχε μια λεκτική διαμάχη μαζί του επειδή ο Sornchai δανείστηκε πενήντα μπατ από αυτόν για να αγοράσει αλκοόλ. Ο Sornchai δήλωσε ότι η διαμάχη κλιμακώθηκε σε σωματική διαμάχη.

Ο Sornchai ισχυρίζεται ότι ο Adisak άρπαξε πρώτα το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε στο περιστατικό και απειλούσε να αυτοτραυματιστεί. Ο Sornchai δήλωσε ότι κατάφερε να παλέψει το μαχαίρι μακριά από τον Adisak, αλλά το θύμα συνέχισε να του επιτίθεται και αναγκάστηκε να αμυνθεί, κόβοντας το λαιμό των θυμάτων.

Ο Sornchai φέρεται επίσης να παραδέχτηκε ότι έβαλε το μαχαίρι στα χέρια του θύματος και τράπηκε σε φυγή από τη σκηνή, προσπαθώντας να κάνει το περιστατικό να μοιάζει με αυτοκτονία. Ωστόσο, η αστυνομία έγινε αμέσως ύποπτη μετά από στενή έρευνα στο σημείο του συμβάντος και ο Sornchai αργότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, ομολόγησε. Ο Sornchai ισχυρίστηκε ότι δεν σκόπευε να δολοφονήσει τον Adisak και ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια του θύματος, δηλώνοντας ότι ήθελε μόνο να προστατεύσει τον εαυτό του.

Παραμένει υπό κράτηση αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για φόνο και αύριο το πρωί θα παρουσιαστεί στο Ποινικό Δικαστήριο Thonburi στην Μπανγκόκ για την πρώτη του ακρόαση.

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
1.5 (2 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/