Το Rayong έχει πλέον συνολικά 36 περιπτώσεις Covid19, οι περισσότερες συνδέονται με παράνομο λάκκο τυχερών παιχνιδιών, το Mueang Rayong γίνεται άκρως ελεγχόμενη ζώνη

Rayong-

Ο Κυβερνήτης του Rayong Charnna Iamsaeng ανακοίνωσε σήμερα, 26 Δεκεμβρίου, 27 νέα κρούσματα Covid-19 στην επαρχία, τα περισσότερα σχετιζόμενα με παράνομο άντρο τυχερών παιχνιδιών που, σύμφωνα με τον Κυβερνήτη, δυσκόλευε την εύρεση και τον εντοπισμό περιστατικών.

Όλα τα κρούσματα βρίσκονται στην υποπεριφέρεια Mueang Rayong.

Αυτό ανεβάζει τον συνολικό αριθμό των κρουσμάτων στο Rayong σε 36 από ένα αρχικό κρούσμα που αναφέρθηκε για πρώτη φορά στις 25 Δεκεμβρίου.

Τα σημερινά 27 νέα κρούσματα εντοπίζονται κυρίως σε ένα από τα προηγούμενα επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19 που επισκέφθηκε παράνομο άντρο τζόγου. Σύμφωνα με τον Charnna, αυτό έχει κάνει τις δοκιμές δύσκολες καθώς πολλοί άνθρωποι φοβούνται να εμφανιστούν από την ανησυχία ότι θα διωχθούν για τζόγο. Έχει διαβεβαιώσει το κοινό ότι η Επαρχιακή Επιτροπή Νοσημάτων ασχολείται μόνο με τον Covid-19 και ότι όσοι κινδυνεύουν παρακαλώ να παρουσιαστούν, δηλώνοντας ότι δεν θα αντιμετωπίσουν άλλες πιθανές κατηγορίες.

Ως αποτέλεσμα των περιπτώσεων, η Rayong θεωρείται πλέον μια άκρως ελεγχόμενη περιοχή, το κορυφαίο επίπεδο του νέου συστήματος ζώνης που αναπτύχθηκε από το Κέντρο Διαχείρισης Καταστάσεων Covid-19.

Ωστόσο, μόνο η υποπεριφέρεια Mueang Rayong βρίσκεται υπό μια έκδοση άκρως ελεγχόμενων μέτρων αυτή τη στιγμή, επιβεβαίωσε ο Κυβερνήτης. Αυτό περιλαμβάνει το κλείσιμο σχολείων, χώρων ψυχαγωγίας, μπαρ, νυχτερινών κέντρων, εμπορικών κέντρων, μη βασικών λιανικών πωλήσεων όπως καταστήματα ρούχων, γυμναστήρια, παιδικές χαρές, καταστήματα Διαδικτύου, καταστήματα μασάζ και άλλους παρόμοιους χώρους. Τα εστιατόρια μπορούν να προσφέρουν μόνο σε πακέτο. Όλες οι εκδηλώσεις πρέπει να ακυρωθούν. Αυτό ισχύει από τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου. Το κλείσιμο αναμένεται να διαρκέσει τουλάχιστον έως τις 10 Ιανουαρίου.

Οι παραλίες παραμένουν ανοιχτές και οι άνθρωποι επιτρέπεται να εισέρχονται και να βγαίνουν από την περιοχή, χωρίς να υπάρχει πλήρης «κλειδώματος» αυτή τη στιγμή, πρόσθεσε ο Κυβερνήτης.

Το Chonburi, το σπίτι του The Pattaya News, παραμένει μια περιοχή υπό υψηλή επιτήρηση με δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Η πλειονότητα των νέων μολύνσεων στην Ταϊλάνδη προέρχεται από μια δημοφιλή αγορά γαρίδας στο Samut Sakhon, η οποία επί του παρόντος βρίσκεται υπό αυστηρό lockdown με περισσότερα από χίλια κρούσματα, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι μετανάστες εργάτες, επιβεβαιώθηκαν.

Εγγραφειτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/