Η Τουριστική Αρχή της Ταϊλάνδης εγκαινιάζει πλατφόρμα αξιολόγησης επιχειρήσεων για τουρίστες

Ταϊλάνδη-

Η Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης αποκάλυψε και εγκαινίασε ένα έργο που βρίσκεται υπό ανάπτυξη αυτή την εβδομάδα, την πλατφόρμα Thailand Traveler Voice, μια πλατφόρμα αξιολόγησης για τουρίστες τόσο στα ταϊλανδικά όσο και στα αγγλικά.

Η ιστοσελίδα της πλατφόρμας βρίσκεται εδώ.

Η πλατφόρμα έχει σχεδιαστεί για τους τουρίστες να δίνουν σχόλια και κριτικές για τις επιχειρήσεις σε όλη την Ταϊλάνδη σε τρεις μεγάλες κατηγορίες:

1. Υγειονομικά πρότυπα από την Υπηρεσία Ασφάλειας και Υγείας (SHA)
2. Πρότυπα ασφαλείας
3. Παροχή κατάλληλων υπηρεσιών στους πελάτες σε διάφορες πτυχές όπως τιμή, ποιότητα και εξυπηρέτηση πελατών κ.λπ.

Ωστόσο, το πρόγραμμα δεν απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις, καθώς είναι ένα πρόγραμμα επιλογής. Εγγραφές για τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις που θα ελεγχθούν και θα ενταχθούν στο πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε εδώ.

Η Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης ελπίζει ότι το πρόγραμμα θα επιτρέψει στους επισκέπτες των συμμετεχουσών επιχειρήσεων να παρέχουν ειλικρινή, εποικοδομητικά σχόλια και κριτικές, καθώς και να συμβάλει στη βελτίωση του επιπέδου των υπηρεσιών.

Πολλοί συνεργάτες έχουν ήδη ενταχθεί στο πρόγραμμα, συμπεριλαμβανομένων των Siam Paragon, Kerry Express Central Pattana, Emquartier, Siam καταστήματα στην Μπανγκόκ και πολλά άλλα.

Το Pattaya News σημειώνει ότι η πραγματική ενότητα αναθεώρησης της πλατφόρμας, παρά την επιλογή στα αγγλικά, φαίνεται να είναι κυρίως στην ταϊλανδέζικη γλώσσα και μπορεί να είναι δύσκολο για έναν μη Ταϊλανδό ομιλητή ή αναγνώστη να κατανοήσει. Το πραγματικό τμήμα της κριτικής μπορείτε να το βρείτε εδώ: https://korbok.com/TTV.

Επιπλέον, η TAT έκανε μια ειδική προώθηση όπου όλοι οι υποβάλλοντες κριτική θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μία από τις πέντε συσκευές iPhone 12 Pro Max. Η λίστα των νικητών θα ανακοινωθεί στις 15 Ιανουαρίου 2021.

Εικόνα: Ταϊλανδική Αρχή Τουρισμού

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/