Ο κλέφτης μοτοσικλέτας της Pattaya αποτυγχάνει και συλλαμβάνεται αμέσως

Πατάγια-

Ένας αποτυχημένος κλέφτης μοτοσικλετών συνελήφθη αμέσως στην Πατάγια από κατοίκους της περιοχής και την αστυνομία νωρίς σήμερα το πρωί (24 Δεκεμβρίουth).

Η αστυνομία της πόλης της Pattaya μαζί με τις αρχές επιβολής του νόμου της πόλης Pattaya ειδοποιήθηκαν για το περιστατικό στις 3:00 π.μ. στο Soi Rung Land στη Νότια Πατάγια.

Αυτοί και το The Pattaya News έφτασαν στη σκηνή για να βρουν έναν μεθυσμένο ύποπτο να συγκρατείται από Καλούς Σαμαρείτες κοντά στο εν λόγω μηχανάκι.

Ο ύποπτος, ο κ. Panumart Wonganan, 44 ετών, ο οποίος ήταν βαριά μεθυσμένος σύμφωνα με την αστυνομία της Πατάγια βρέθηκε κοντά. Είχε πιαστεί και συγκρατηθεί από κατοίκους της περιοχής.

Ο Panumart, ωστόσο, ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν ένοχος και μέχρι στιγμής έχει απορρίψει όλες τις κατηγορίες. Είπε στην αστυνομία της Πατάγια ότι έψαχνε για ένα δωμάτιο για ενοικίαση, παρόλο που ήταν 3:00 π.μ

Ο ιδιοκτήτης μοτοσικλέτας, ο κ. Tatsanaphom Tetkham, 38 ετών, είπε στην αστυνομία ότι κοιμόταν μέσα στο δωμάτιό του σε μια πολυκατοικία κοντά. Ο ιδιοκτήτης του κτιρίου φώναξε ότι κάποιος έκλεβε ένα μηχανάκι και τον ξύπνησε. Συνέλαβε τον ύποπτο στο σημείο μαζί με τη βοήθεια άλλων κατοίκων. Δεν είναι σαφές σε αυτό το σημείο πώς ακριβώς ο ιδιοκτήτης του κτιρίου συνέλαβε τον ύποπτο για την υποτιθέμενη πράξη.

Η αστυνομία εξακολουθεί να ερευνά το περιστατικό και να ελέγχει το CCTV στην περιοχή. Θα καθορίσουν τις ακριβείς χρεώσεις ακολουθώντας αυτήν την τυπική νομική διαδικασία.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Ακολουθήστε μας στο FacebookTwitterειδήσεις GoogleInstagramΤικ ΤοκYoutubePinterestParlerFlipboard or tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, εκδήλωσης, φιλανθρωπικού ή τοπικού αθλητισμού κ.λπ.; Στείλτε μας email στο Sales@thepattayanews.com

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
4.5 (2 ψήφους)
Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.