Το Πουκέτ ανακοινώνει το χρονοδιάγραμμα νέας επιβεβαιωμένης τοπικής περίπτωσης μετάδοσης του Covidâ€19

Πουκέτ-

Το Πουκέτ ανακοίνωσε ένα νέο επιβεβαιωμένο κρούσμα τοπικής μετάδοσης του Covidâ€19 απόψε σε συνέντευξη Τύπου.

Το Επαρχιακό Γραφείο Δημόσιας Υγείας του Πουκέτ (PPHP) σήμερα (22 Δεκεμβρίουnd) ανακοίνωσε ότι η υπόθεση αφορά έναν Ταϊλανδό, ηλικίας 40 ετών, ο οποίος ζει στην υποπεριφέρεια Kathu στην περιοχή Kathu του Πουκέτ. Είναι διευθυντής εταιρείας στην υποπεριοχή Koh Kaew στην περιοχή Mueang.

Στις 10 Δεκέμβριοth πήγε σε ένα «μεγάλο ποδήλατο» ταξίδι στο Koh Lanta στο Krabi. Είναι μέλος μιας τοπικής λέσχης μοτοσυκλετών «μεγάλων ποδηλάτων» σύμφωνα με τις αρχές του Πουκέτ. Στην Ταϊλάνδη, ένα μεγάλο ποδήλατο ορίζεται νομικά ως μοτοσικλέτα άνω των 400 cc. Το ακριβές όνομα του συλλόγου δεν δόθηκε από τις αρχές του Πουκέτ.

Στις 11 Δεκέμβριοth συμμετείχε σε ένα πάρτι με τον τοπικό του μεγάλο σύλλογο ποδηλάτων.

Στις 13 Δεκεμβρίου αποχαιρέτησε ένα από τα μέλη του ποδηλατικού κλαμπ από το Samut Sakhon, το οποίο ήταν προηγούμενο επιβεβαιωμένο κρούσμα. Και οι δύο δεν φορούσαν μάσκες. Στην αποχαιρετιστήρια εκδήλωση ήταν περίπου σαράντα άτομα. Το μέλος του ποδηλατικού κλαμπ από το Samut Sakhon ήταν ασυμπτωματικό και δεν γνώριζε την κατάστασή του και δεν είχε ακόμη υποβληθεί σε εξετάσεις.

Στις 17 Δεκεμβρίου άρχισε να έχει συμπτώματα Covid-19.

Στις 20 Δεκέμβριοth ειδοποιήθηκε για το επιβεβαιωμένο κρούσμα στο Samut Sakhon και πήγε να υποβληθεί σε εξέταση για τον κοροναϊό Covid-19 αφού έμαθε ότι ο φίλος του είχε βγει θετικός. Επίσης, βρέθηκε θετικός σε αυτό το σημείο, αν και έχει πολύ ήπια συμπτώματα.

Υπάρχουν συνολικά 28 περιπτώσεις υψηλού κινδύνου που συνδέονται με αυτόν τον ασθενή που εμπλέκονται σε αυτήν την υπόθεση.

Η Pattaya News σημείωσε ότι πολλά σχολεία έχουν εκδώσει ανακοινώσεις για προσωρινό κλείσιμο λόγω προληπτικών μέτρων, κυρίως λόγω του γεγονότος ότι οι αξιωματούχοι του Πουκέτ επιβεβαίωσαν ότι ο ασθενής έχει δύο παιδιά στο σχολείο. Οι αρχές του Πουκέτ τόνισαν ότι η κατάσταση είναι υπό έλεγχο και ότι δεν θα υπάρξει lockdown ή κλείσιμο επιχειρήσεων αυτή τη στιγμή.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας σε ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Ακολουθήστε μας Facebook,ΕΝΑ Twitter,ΕΝΑ ειδήσεις Google,ΕΝΑ Instagram,ΕΝΑ Τικ Τοκ,ΕΝΑ Youtube,ΕΝΑ Pinterest,ΕΝΑ Parler,ΕΝΑ FlipboardÂ ή Â tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, εκδήλωσης, φιλανθρωπικού ή τοπικού αθλητισμού κ.λπ.; Στείλτε μας email στο Sales@thepattayanews.com

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

 

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.