Η Τουριστική Αρχή της Ταϊλάνδης προσφέρει τώρα σετ ταϊλανδέζικης χειροτεχνίας «Happy Quarantine» Do It Yourself σε αλλοδαπούς σε καραντίνα

Ταϊλάνδη-

Θα μπείτε σε καραντίνα σύντομα ή σχεδιάζετε να έρθετε και να επισκεφθείτε την Ταϊλάνδη; Λοιπόν, η Τουριστική Αρχή προσφέρει τώρα κιτ χειροτεχνίας Do It Yourself σε όσους έρχονται!

Ακολουθεί ένα δελτίο τύπου από την Ταϊλανδική Αρχή Τουρισμού:

– Η Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης (TAT), μαζί με το ASQ Thailand Club, προσφέρει ένα «Happy DIY Set» σε ξένους επισκέπτες που κάνουν κράτηση και διαμένουν σε καταλύματα σε εναλλακτική κρατική καραντίνα (ASQ) κατά τη διάρκεια της υποχρεωτικής περιόδου 14 ημερών μετά την άφιξή τους στο Ταϊλάνδη.

Η TAT προσφέρει «Happy DIY Set» σε τουρίστες που βρίσκονται σε καραντίνα

Η κ. Thapanee Kiatpaiboon, Αναπληρωτής Κυβερνήτης Τουριστικών Προϊόντων και Επιχειρήσεων της TAT, είπε: «Το «Happy DIY Set» παρουσιάζει ταϊλανδέζικα χειροτεχνήματα από τις τοπικές κοινότητες σε όλο το βασίλειο. Αυτό προορίζεται ως ένδειξη εκτίμησης για την επίσκεψη στην Ταϊλάνδη και για τόνωση της δημιουργικότητας κατά τη διάρκεια της διαμονής 14 διανυκτερεύσεων στο κατάλυμα ASQ, που απαιτείται για όλους τους Ταϊλανδούς υπηκόους και αλλοδαπούς που επισκέπτονται την Ταϊλάνδη.»

Τα Happy DIY Sets περιλαμβάνουν μια εμβληματική υφασμένη τσάντα Krajood από την κοινότητα Thale Noi στην επαρχία Phatthalung. ένα σετ υφασμάτινη μάσκα με λουράκι λαιμού (είτε μια υφασμάτινη μάσκα μπατίκ από την κοινότητα Sao Thong Tong στο Nakhon Si Thammarat και ένα λουράκι από μαργαριτάρι από το Πουκέτ, είτε μια υφασμάτινη μάσκα βαμμένη με λουλακί που συνοδεύεται από λουράκι λαιμού από λουλακί- βαμμένο μασούρι από την κοινότητα Nakham στο Sakon Nakhon). ένα ζευγάρι υφαντές παντόφλες υάκινθου νερού από την κοινότητα Ban Non Champa στο Buri Ram και ένα σετ κεραμικών Benjarong από την κοινότητα Ban Don Kai Di στο Samut Sakhon.

Το ΤΑΤ έχει ετοιμάσει συνολικά 4,000 σετ. το καθένα με πληροφορίες για τη μεμονωμένη κοινότητα, μοναδικές τέχνες και χειροτεχνίες και βασικά αξιοθέατα. Επιπλέον, υπάρχει ένας κωδικός QR που θα μεταβεί απευθείας σε μια επίδειξη VDO για το πώς να δημιουργήσετε αυτά τα μοναδικά αντικείμενα.

Μέσω της συνεργασίας με το TAT, το ASQ Thailand Club θα αναλάβει την παράδοση ενός 'Happy DIY Set' ανά ταξιδιώτη που κάνει κράτηση και διαμονή στο ASQ από τις 24 Δεκεμβρίου 2020 και μετά.

Επιπλέον, η TAT προωθεί άλλες ψυχαγωγικές δραστηριότητες κατά τη διάρκεια της καραντίνας, συμπεριλαμβανομένου ενός κουκλοθέατρου με σκιές Amazing of Nang Yai και διαδικτυακών παιχνιδιών.

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, η TAT δημιούργησε έναν μίνι ιστότοπο: www.tourismthailand.org/happyquarantine για να παρέχει τουριστικές πληροφορίες σχετικά με τον προγραμματισμό του ταξιδιού, την καραντίνα και τα ταξίδια μετά την καραντίνα, εκτός από τη βοήθεια και τις πληροφορίες που παρέχονται συνεχώς από τα 29 ΤΑΤ στο εξωτερικό γραφεία. Ένας Επίσημος Λογαριασμός ΓΡΑΜΜΗΣ TAT: @happyquarantine και WeChat: Το HappyQuarantine έχει δημιουργηθεί για να παρέχει πληροφορίες και να απαντά σε ερωτήσεις σε τουρίστες που βρίσκονται σε καραντίνα στην κινεζική και την αγγλική γλώσσα.

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/