Αποκαλύφθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες και χρονοδιάγραμμα δύο ασθενών με Covid-19 που βρέθηκαν στο Nakhon Pathom χθες, ανακαλύφθηκε νέος μολυσμένος ασθενής

Nakhon Pathom -

Περισσότερες λεπτομέρειες και χρονοδιαγράμματα δύο ασθενών στο Nakhon Pathom που ανακαλύφθηκαν χθες αποκαλύφθηκαν από τους επαρχιακούς αξιωματούχους Δημόσιας Υγείας σήμερα, 21 Δεκεμβρίου.

Χθες ανακοινώθηκαν δύο νέα κρούσματα Covid-19 στην επαρχία, τα οποία συνδέονται άμεσα με ένα ξέσπασμα σε μια αγορά γαρίδας στο Samut Sakhon. Διαβάστε παρακάτω την προηγούμενη κάλυψη.

Δύο νέα κρούσματα Covid-19 βρέθηκαν στο Nakhon Pathom, που συνδέονται με την αγορά γαρίδας στο Samut Sakhon

Η πρώτη περίπτωση είναι ένας 21χρονος άνδρας ασθενής που ταξίδευε συχνά στην αγορά γαρίδων στο Samut Sakhon στις 11, 13, 15, 16 Δεκεμβρίου για να πουλήσει τις γαρίδες του που μάζευαν από το σπίτι του στην περιοχή Kamphaeng Saen.

Κυρίως ταξίδευε πέρα ​​δώθε από το σπίτι του στην αγορά, αλλά πήγε μόνο σε μια μεγάλη συγκέντρωση ενός πάρτι γενεθλίων στις 17 Δεκεμβρίου. Βγήκε θετικός στον κορωνοϊό Covid-19 στις 19 Δεκεμβρίου μετά από ερώτηση των επαρχιακών υγειονομικών αρχών.

Η δεύτερη περίπτωση είναι μια 48χρονη έμπορος από την περιοχή Nakhon Chai Si, η οποία επίσης επισκεπτόταν τακτικά την αγορά γαρίδων για την επιχείρησή της με θαλασσινά στις 7, 12 και 16 έως 18 Δεκεμβρίου.

Η ασθενής φέρεται να ταξίδεψε στο Ratchaburi για δείπνο στις 10 Δεκεμβρίου και σε ένα ναό στην Ayutthaya στις 15 Δεκεμβρίου. Πήγε επίσης να δουλέψει ως πωλήτρια σε μια αγορά Σαββατοκύριακου στο Wat Sai της περιοχής Nakhon Chai Si στις 18 Δεκεμβρίου πριν από τον Covid- 19, μετά από αίτημα των αρχών δημόσιας υγείας, την επόμενη ημέρα και βρέθηκε θετικός στον ιό.

Και οι δύο απομονώνονται σε τοπικό νοσοκομείο υπό τη στενή επίβλεψη των στελεχών της Δημόσιας Υγείας. Εν τω μεταξύ, το Νοσοκομείο Nakhon Pathom περιορίζει πρόσφατα τυχόν επισκέπτες στο νοσοκομείο για να αποτρέψει την πιθανή εξάπλωση του κορωνοϊού Covid-19.

Από σήμερα το απόγευμα εντοπίστηκε και τρίτο κρούσμα τοπικά μεταδιδόμενου ασθενούς στην επαρχία. Μια 57χρονη γυναίκα βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό Covid-19 σήμερα και βρίσκεται σε απομόνωση και έρευνα για περισσότερες λεπτομέρειες από τις αρχές δημόσιας υγείας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ταξίδεψε σε μια φρέσκια αγορά στην επαρχία Samut Sakhon.

Περισσότερες λεπτομέρειες και χρονοδιάγραμμα του ασθενούς θα δοθούν μόλις είναι διαθέσιμα.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Parler, Flipboard or tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, εκδήλωσης, φιλανθρωπικού ή τοπικού αθλητισμού κ.λπ.; Στείλτε μας email στο Sales@thepattayanews.com

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφή
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.