The Show Must Go On – Pattaya's Newest Countdown Festival @ Amari Pattaya

Ακολουθεί ένα δελτίο τύπου από το B Concept Media Entertainment Group. Οι δηλώσεις είναι δικές τους.

The Show Must Go On – Pattaya's Newest Countdown Festival @ Amari Pattaya

 

Πατάγια, Ταϊλάνδη: Το B-Concept Media Entertainment Group θα φιλοξενήσει το νεότερο φεστιβάλ αντίστροφης μέτρησης της Pattaya στο Amari Hotel Pattaya την Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2020 για να φέρει το 2021. Αν και το 2020 ήταν μια χρονιά δοκιμών για όλους, η παράσταση πρέπει να συνεχιστεί , και ο κόσμος πρέπει να προχωρήσει.

Ελάτε στο Amari Pattaya για να απολαύσετε τις γιορτές απευθείας στο θέρετρο σε μια προνομιακή τοποθεσία στην Pattaya Beach Road. Με τόσες πολλές εκδηλώσεις που ακυρώθηκαν και αναβλήθηκαν φέτος, αυτό το φεστιβάλ είναι η ευκαιρία σας να βγείτε για πάρτι. Και τίποτα δεν θα είναι πιο εντυπωσιακό από το νεότερο φεστιβάλ αντίστροφης μέτρησης της Pattaya.

Amari Pattaya Hotel - 31 Δεκεμβρίου 2020

Το Πρωτοχρονιάτικο Φεστιβάλ Αντίστροφης μέτρησης της Pattaya είναι μια γιορτή γεμάτη παραστάσεις και ψυχαγωγία, φαγητό και διασκέδαση όλη τη νύχτα. Το Φεστιβάλ προσφέρει τρία διαφορετικά προγράμματα σε ένα:

 

  • Εορταστικό Δείπνο & Ψυχαγωγία: Από τις 7 μ.μ. έως τη 1 π.μ
  • Συναυλία Super Stars: Από τις 10 μ.μ. έως τη 1 π.μ
  • Lux DJ Party: Από 1 π.μ. έως 4 π.μ

Η εκδήλωση είναι μια πρωτοβουλία μεταξύ Amari Hotel Pattaya και B-Concept Media Entertainment Group, που θα εξασφαλίσει ένα ετήσιο φεστιβάλ για τα επόμενα χρόνια.

 

«Η εκδήλωση θα θέσει πραγματικά ένα νέο σημείο αναφοράς για τον τρόπο εορτασμού του νέου έτους», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της B-Concept Media Entertainment Group, William Kuipers. “Αισθανθήκαμε ότι δεν μπορούσαμε να ξεχάσουμε τα 15 μαςth έτος επέτειο. Πιστεύουμε επίσης ότι με την τρέχουσα κατάσταση του COVID, οι άνθρωποι θα ήθελαν να γιορτάσουν λαμβάνοντας υπόψη τους κανονισμούς υγείας και ασφάλειας. Το φεστιβάλ υπόσχεται διαφορετικά στυλ και γεύσεις αναμεμειγμένα σε μια ξεχωριστή εμπειρία εκδήλωσης.â€

 

7 μ.μ. – 1 π.μ. The Show Must Go On - Συναρπαστικό Φεστιβάλ Αντίστροφης μέτρησης @ Amari Pattaya

 

Αν απλώς αναζητάτε μια οικογενειακή βραδιά με κομψό δείπνο και διασκέδαση, το Dining Event από τις 7 μ.μ. έως τη 1 π.μ. είναι για εσάς και περιλαμβάνει τη συναυλία των Superstars. Το ψυχαγωγικό πρόγραμμα καλύπτει ένα συναρπαστικό συνεχές ψυχαγωγικό πρόγραμμα μέχρι τις 10 μ.μ.

 

10 μ.μ. – 1 π.μ. Superstars in Concert

 

Η εκδήλωση μεταβαίνει σε μια 3ωρη Non-Stop Συναυλία Superstars των αγαπημένων σας Ταϊλανδών Headliners με εντυπωσιακά πυροτεχνήματα για να μπείτε στην Πρωτοχρονιά τα μεσάνυχτα. Η εκδήλωση περιλαμβάνει διάφορους πάγκους με φαγητό κατά τη διάρκεια της συναυλίας ενώ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάζεται μπουφές.

 

11 μ.μ. - 4 π.μ. Lux DJ Party @ Χώρος εκδηλώσεων Beach Quarter

Λάβετε μέρος στο Lux DJ Party από τις 11 μ.μ. με μια εξαιρετική επιλογή διεθνών DJ που παρουσιάζουν τα καλύτερα techno, trance, house και pop. Το Lux DJ Party θα σας απολαύσει δημοφιλείς ρυθμούς και μελωδίες από μια θεαματική σύνθεση διαφορετικών DJ και συναυλίες-έκπληξη σε ένα εξαιρετικά δροσερό σκηνικό. 

 

Αγοράστε εισιτήρια για την εκδήλωση

 

Αγοράστε τα εισιτήρια Early-Bird, Γενικής Είσοδος και VIP Οδηγός εκδήλωσης της Ταϊλάνδης για το εορταστικό δείπνο, τη συναυλία Superstars, το Lux After-Party ή το πακέτο του αγαπημένου σας προγράμματος. 

 

Κράτηση δωματίων ξενοδοχείου Pattaya

Μπορείτε εύκολα να επιλέξετε και να κλείσετε το δωμάτιό σας στο Amari Pattaya ή σε ένα από τα γύρω συνεργαζόμενα ξενοδοχεία. Οι επισκέπτες από άλλα ξενοδοχεία είναι επίσης ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχουν στη φετινή Αντίστροφη μέτρηση της Pattaya. 

 

Συμμετάσχετε στο Φεστιβάλ Αντίστροφης μέτρησης για το Νέο Έτος της Πατάγια @ Amari Hotel Pattaya, 240 Beach Rd, Pattaya City, Bang Lamung District, Chon Buri 20150.

 

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφειτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/