Reader TalkBack: Τι συμβουλές θα δίνατε στους ιδιοκτήτες τουριστικών επιχειρήσεων στην Πατάγια όταν τα σύνορα αρχίζουν να ανοίγουν ευρύτερα;

Πατάγια-

Ακολουθεί η εβδομαδιαία μας λειτουργία στην οποία κάνουμε στους αναγνώστες μας μια ερώτηση σχετικά με τις ειδήσεις και επισημαίνουμε τις απαντήσεις και τα σχόλιά σας στο τέλος κάθε εβδομάδας.

Αυτή την εβδομάδα, θέλουμε να ρωτήσουμε ποια συμβουλή θα δίνατε στους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων τουρισμού φιλοξενίας για να «κερδίσουν ξανά πελάτες» καθώς τα σύνορα ανοίγουν ξανά και περισσότεροι άνθρωποι επιστρέφουν στην Πατάγια, πιθανότατα τον επόμενο χρόνο; (Έχοντας υπόψη ότι μπορεί να είναι λίγος χρόνος ακόμα.)

Έχουμε διαβάσει πολλές επικρίσεις για την κατάσταση του τουρισμού πριν από τον Covid19. Ας πούμε, θεωρητικά, οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που θα είναι ακόμα εδώ έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν εκ νέου την πρώτη εντύπωση στους πελάτες που επιστρέφουν. Αυτό περιλαμβάνει όσους περνούν τώρα σε καραντίνα.

Παρακαλώ κρατήστε το σε πράγματα που μπορεί να ελέγξει ένας ιδιοκτήτης επιχείρησης και προσπαθήστε να σκεφτείτε με όρους επιχειρήσεων που επισκέπτονται οι τουρίστες στην Πατάγια. (Ξενοδοχεία, εστιατόρια, μπαρ, εμπορικά κέντρα, νυχτερινά κέντρα, τουριστικά αξιοθέατα, συγκοινωνίες) Το να υποδηλώνει κανείς ότι η ισχύς του μπατ μειώνεται ή αλλάζει η νομοθεσία δεν είναι κάτι που μπορεί να κάνει ένας ιδιοκτήτης επιχείρησης για να επηρεάσει άμεσα την επιχείρησή του. Η πρόταση αλλαγών στους οργανισμούς επιβολής του νόμου, τις βίζες και τις άδειες οδήγησης, τη μετανάστευση ή την κυβέρνηση δεν μπορεί να επηρεαστεί από έναν μόνο ιδιοκτήτη επιχείρησης, γι' αυτό αφήστε κι αυτά εκτός.

Αν διοικούσατε μια επιχείρηση, τι αλλάζει, αν μη τι άλλο, θα κάνατε όταν ανοίγατε ξανά σε μεγάλο αριθμό τουριστών; Επίσης, ως σημείωση, δεν υπάρχουν προσωπικές επιθέσεις σε επιχειρήσεις σε αυτό το νήμα, καθώς αυτό παραβιάζει τους νόμους της Ταϊλάνδης για τη συκοφαντία και τη συκοφαντία. Κρατήστε το εστιασμένο στην εποικοδομητική κριτική για να βελτιώσετε τα πράγματα.

Μπορείτε να σχολιάσετε παρακάτω, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή να μας στείλετε email στο Pattayanewseditor@gmail.com. Αναμένουμε την απάντησή σας και θα τις δημοσιεύσουμε το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/