Ξένος οδηγός σε πολυτελές αυτοκίνητο καταγράφηκε σε βίντεο να παρασύρεται και να κυνηγάει σκύλο στο πάρκινγκ της Πατάγια – ΒΙΝΤΕΟ

Πατάγια-

Ένας οδηγός που με βάση τις καταθέσεις μάρτυρα φαινόταν να είναι αλλοδαπός καταγράφηκε σε βίντεο να παρασύρει ένα πολυτελές αυτοκίνητο και να κυνηγάει έναν σκύλο σε ένα πάρκινγκ στην Πατάγια το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Το βίντεο είχε αναρτηθεί στη σελίδα του «Charun Sripho-un» στο Facebook το Σαββατοκύριακο με το μήνυμα που έγραφε «Μεθυσμένος αλλοδαπός οδηγός σε πολυτελές αυτοκίνητο κυνηγά ένα σκύλο.» Κοινοποιήθηκε και προβλήθηκε πολλές φορές από ανθρώπους της Ταϊλάνδης που φαινόταν να είναι αναστατωμένοι από το βίντεο.

Ένας δημοσιογράφος της Pattaya News ρώτησε έναν φρουρό ασφαλείας στο χώρο στάθμευσης ενός ξενοδοχείου στην οδό Phet Trakun Road για το περιστατικό.

Ο φρουρός, ο οποίος ζήτησε να μην κατονομαστεί, είπε στο The Pattaya News ότι δύο άνδρες που φαινόταν να είναι αλλοδαποί στο όχημα οδηγούσαν με ταχύτητα και παρέσυραν στις 6:20 π.μ. το πρωί του Σαββάτου, 12 Δεκεμβρίου.

Ο φρουρός τους ζήτησε να σταματήσουν, κάτι που φαίνεται σε βίντεο προτού ζητήσουν συγγνώμη στον φρουρό ασφαλείας και φύγουν. Ο φύλακας δήλωσε ότι φαίνονταν μεθυσμένοι, ωστόσο πίστευε ότι δεν σκόπευαν να πληγώσουν επίτηδες κανένα από τα αδέσποτα ζώα στο πάρκινγκ.

Οι αρχές επιβολής του νόμου στην Πατάγια φέρονται να γνωρίζουν το βίντεο, αν και είναι άγνωστο εάν θα διεξαχθούν πιθανές κατηγορίες ή έρευνα αυτή τη στιγμή. Πολλοί σχολιαστές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Ταϊλάνδης ήθελαν να αποκαλυφθεί η ταυτότητα των οδηγών.

Τα πλάνα μπορείτε να τα βρείτε τόσο στο ρολόι μας στο Facebook όσο και στα κανάλια tiktok με τους παρακάτω συνδέσμους.

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας σε ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Parler, Flipboard or tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ ή στα παρακάτω σχόλια.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, εκδήλωσης, φιλανθρωπικού ή τοπικού αθλητισμού κ.λπ.; Στείλτε μας email στο Sales@thepattayanews.com

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.