Τοπικές εκλογές είναι αυτό το προσεχές Σαββατοκύριακο στην Ταϊλάνδη και η απαγόρευση πωλήσεων ποτών είναι σχεδόν βέβαιη

Ταϊλάνδη-

Την Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου, θα διεξαχθούν οι πρώτες τοπικές εκλογές στην Ταϊλάνδη από το 2014, όταν ένα στρατιωτικό πραξικόπημα ανέλαβε την κυβέρνηση εκείνη την εποχή.

Αυτές οι συγκεκριμένες εκλογές είναι για προέδρους και μέλη οργανώσεων επαρχιακής διοίκησης, συμπεριλαμβανομένου του Chonburi. Σε όλη την πόλη υπάρχουν πινακίδες που προωθούν διάφορους υποψηφίους.

Ωστόσο, αυτό σημαίνει για τους περισσότερους ξένους αναγνώστες μας, που δεν μπορούν να ψηφίσουν, είναι ότι η απαγόρευση πώλησης αλκοόλ είναι σχεδόν βέβαιη (αν και δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί επίσημα, είναι σημαντικό να σημειωθεί, και πιθανότατα θα είναι πιο κοντά στην ημερομηνία των εκλογών) Αυτή η απαγόρευση πωλήσεων αλκοόλ θα οδηγήσει ουσιαστικά τα μπαρ, τα νυχτερινά κέντρα και άλλους χώρους διασκέδασης να κλείνουν το βράδυ πριν από τις εκλογές και κατά τη διάρκεια των εκλογών.

Ο νόμος της Ταϊλάνδης απαγορεύει την πώληση αλκοόλ κατά τη διάρκεια εκλογών, ανεξάρτητα από το αν το άτομο έχει δικαίωμα ψήφου ή όχι. Ιδιοκτήτες τοπικών επιχειρήσεων ενημέρωσαν το The Pattaya News ότι ορισμένοι αξιωματούχοι της αστυνομίας της Banglamung τους δήλωσαν ανεπίσημα ότι η απαγόρευση θα ισχύει από τις 5 ή 6 το απόγευμα του Σαββάτου, 19 Δεκεμβρίου, έως την ίδια ώρα στις 20 Δεκεμβρίου. Είναι σημαντικό να θυμάστε, και πάλι, δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση ακόμη. Οι κάλπες είναι ανοιχτές από τις 8:00 το πρωί έως τις 5:00 το απόγευμα.

Αυτές οι εκλογές ΔΕΝ είναι ειδικά για την πόλη Pattaya, αλλά για την επαρχία Chonburi. Εκλογές για οργανισμούς διοίκησης ταμπόν, δήμους και περιοχές ειδικής διοίκησης (Μητροπολιτική Διοίκηση Μπανγκόκ και Πόλη της Πατάγια) θα διεξαχθούν σε ημερομηνία που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη κάποια στιγμή το επόμενο έτος, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό της Ταϊλάνδης Prayut Chan O'Cha.

Ο Wittaya Khunpluem είναι υποψήφιος για επανεκλογή ως πρόεδρος της Επαρχιακής Διοίκησης του Chonburi, έναν ρόλο που έχει για πάνω από μια δεκαετία, αλλά αντιμετωπίζει αρκετούς πολιτικούς αμφισβητίες, συμπεριλαμβανομένου του υποψηφίου του προοδευτικού κόμματος, Ploylapas "June" Singtothong. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για αυτό εδώ:

Το Προοδευτικό Κίνημα προτείνει υποψήφιο για την προεδρία του Τσονμπούρι, με στόχο να αναλάβει τον ισχυρό κατεστημένο στις εκλογές του Δεκεμβρίου

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
1 (2 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/