Το Big Mountain Music Festival 2020 συνεχίζεται την τελευταία του μέρα, μετά την ακυρωτική έγκριση του Υπουργού Δημόσιας Υγείας του Κυβερνήτη Korat

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Big Mountain Music Festival

Nakhon Ratchasima -

Το Big Mountain Music Festival 2020 στη Nakhon Ratchasima εγκρίθηκε να συνεχιστεί για την τελευταία του μέρα μέχρι απόψε, δήλωσε ο υπουργός Δημόσιας Υγείας Anutin Charnvirakul σήμερα το απόγευμα, 13 Δεκεμβρίου, λίγο μετά την εντολή παύσης λειτουργίας από τον κυβερνήτη Nakhon Ratchasima λόγω φόβων για τον κορωνοϊό.

Το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός της χρονιάς στην περιοχή Pak Chong πιστεύεται ότι ακυρώθηκε τη δεύτερη μέρα μετά από εντολή του κυβερνήτη Nakhon Ratchasima Wichien Chantharanothai νωρίς σήμερα.

Σύμφωνα με τον κυβερνήτη, η εκδήλωση δεν περιόρισε τον αριθμό των συμμετεχόντων στην οποία πολλοί από αυτούς δεν φορούσαν μάσκες κατά τη συμμετοχή τους, προκαλώντας πιθανή συμφόρηση του κορωνοϊού Covid-19.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Anutin Charnvirakul

Περισσότερος φόβος προκλήθηκε καθώς διαδόθηκε επίσης μια φήμη ότι μια γυναίκα θαμώνας συναυλίας που ταξίδευε από το Τσιάνγκ Μάι με ένα δημόσιο φορτηγό με 7 από τους φίλους της για να συμμετάσχει στη μουσική εκδήλωση μολύνθηκε από τον Covid-19 καθώς φέρεται να έπασχε από πυρετό και συνεχώς λαχανιασμένο στην εκδήλωση πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Nakorn Ratchasima.

Ωστόσο, ο Δρ. Opas Karnkawinpong, γενικός διευθυντής του Τμήματος Ελέγχου Νοσημάτων (DDC), ηρεμεί το κοινό ανακοινώνοντας ότι η γυναίκα έπασχε από μυϊκή αδυναμία και βρέθηκε αρνητική στον νέο κορωνοϊό, μαζί με τους 7 φίλους της.

Ώρες μετά την ανακοίνωση του περιφερειάρχη, ο υπουργός Δημόσιας Υγείας δημοσίευσε ένα διαδικτυακό μήνυμα στον λογαριασμό του στο Facebook, καταρρίπτοντας την εντολή και δηλώνοντας ότι το Big Mountain Music Festival 2020 θα συνεχιστεί την Κυριακή, αλλά οι διοργανωτές προειδοποιούνται να εφαρμόζουν αυστηρά τα μέτρα κοινωνικής απόστασης και όλους τους υγειονομικούς κανονισμούς από το Υπουργείο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Big Mountain Music Festival

Είπε: «Η ομάδα των επαρχιακών γιατρών Δημόσιας Υγείας παρατήρησε ότι οι περισσότεροι από τους παρευρισκόμενους έβαλαν μάσκα, αλλά λίγοι δεν το έκαναν. Ωστόσο, όλοι τους απέτυχαν τρομερά να τηρήσουν μέτρα κοινωνικής απόστασης επειδή υπήρχε τεράστιο πλήθος σε κάθε στάδιο».

«Το Υπουργείο Δημόσιας Υγείας ενημέρωσε την κατάσταση στον κυβερνήτη Nakhon Ratchasima και την Επαρχιακή Επιτροπή Μεταδοτικών Ασθενειών και είχε διατάξει να προτείνουν λύσεις στα προβλήματα που βρέθηκαν στην εκδήλωση».

«Το Υπουργείο Δημόσιας Υγείας δεν είχε πολιτική απαγόρευσης οποιασδήποτε δραστηριότητας, αλλά οι διοργανωτές πρέπει να συμμορφώνονται με τα μέτρα δημόσιας υγείας προς όφελος του κοινού», κατέληξε.

Από σήμερα το απόγευμα, οι διοργανωτές του Big Mountain δημοσίευσαν πρόσφατα μια διαδικτυακή δήλωση, ζητώντας από τους θεατές της συναυλίας για συνεργασία να μην φέρουν φαγητό και ποτά στη σκηνή για το καλύτερο δυνατό για να απολαύσουν τη μουσική και τη δική τους ασφάλεια.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Parler, Flipboard or tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, εκδήλωσης, φιλανθρωπικού ή τοπικού αθλητισμού κ.λπ.; Στείλτε μας email στο Sales@thepattayanews.com

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.