Το Hyatt Regency Bangkok Sukhumvit εγκαινιάζει το πακέτο προνομίων «One Million Baht Club» για να προσελκύσει τουρισμό υψηλής ποιότητας το 2021 ως μέρος του σχεδίου ανάκαμψης

Ακολουθεί ένα δελτίο τύπου από το Hyatt Regency Bangkok Sukhumvit. Οι δηλώσεις μέσα είναι δικές τους.

ΜΠΑΝΓΚΟΚ: Η Hyatt Regency Bangkok Sukhumvit ανακοινώνει τη συνεργασία της με 5 κορυφαίους επιχειρηματικούς και στρατηγικούς εταίρους για το σχέδιο ανάκαμψης του Τουρισμού 2021 με την έναρξη του «One Million Baht Club», του πακέτου προνομίων από το Hyatt Regency Bangkok Sukhumvit στην Ταϊλάνδη.

Συμμετείχε ο κ. Vitavas Vibhagool, Διευθύνων Σύμβουλος-Ανάπτυξη ακινήτων, Grande Asset Hotels and Property Public Company Limited. Mr.Sammy Carolus, Γενικός Διευθυντής, Hyatt Regency Bangkok Sukhumvit Hotel: κα Artirat Charukitpipat, Διευθύνων Σύμβουλος, Bumrungrad International Hospital. κα Saruntorn Asaves-Assistant Managing Director, Siam Piwat Company Limited.

Ο κ. Vitavas Vibhagool, Chief Executive Officer-Property Development, Grande Asset Hotels δήλωσε: «Η σημερινή πρωτοβουλία προαναγγέλλει τη συνεργασία κορυφαίων εταιρειών και οργανισμών που στοχεύουν να τονώσουν και να αναζωογονήσουν τον κλάδο του τουρισμού και της φιλοξενίας της Ταϊλάνδης για την ανάκαμψή του το 2021. Μετά από μια περίοδο κλεισίματος στις αρχές του 2020, η Ταϊλάνδη είχε πολύ καλές επιδόσεις στον έλεγχο και την εξάλειψη της επιδημίας Covid-19. Τα ξενοδοχεία υπό το Grande Asset Hotels and Property, συμπεριλαμβανομένου του Hyatt Regency Bangkok Sukhumvit, έχουν αναβαθμιστεί και τηρούν όλα τα αυστηρότερα και υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας υγιεινής».

Ο κ. Sammy Carolus, Γενικός Διευθυντής, Hyatt Regency Bangkok Sukhumvit Hotel, δήλωσε: «Για να προσελκύσουμε ντόπιους, εκπατρισμένους και επερχόμενους επισκέπτες, συνεργαστήκαμε με τους κορυφαίους επιχειρηματικούς μας εταίρους για να λανσάρουμε το One Million Baht Club «το πρώτο πακέτο προνομίων από το Hyatt Regency Bangkok Sukhumvit στην Ταιλάνδη. Το One Million Baht Club είναι το επώνυμο πακέτο προνομίων απεριόριστης διαμονής από το Hyatt Regency Bangkok Sukhumvit. Αυτή είναι μια θαυμάσια ευκαιρία για τη σχέση ποιότητας-τιμής για τους συχνούς επισκέπτες μας που αναζητούν μια ημιμόνιμη διαμονή στο κέντρο της πόλης της Μπανγκόκ με εφάπαξ χρέωση, η οποία περιλαμβάνει διάφορα προνόμια από τους κορυφαίους επιχειρηματικούς μας συνεργάτες.

Στα μέλη θα προσφερθούν τα υπέρτατα προνόμια απεριόριστης διαμονής για 365 διανυκτερεύσεις σε δωμάτιο Club στο Hyatt Regency Bangkok Sukhumvit με δωρεάν πρόσβαση στο Club Lounge για πρωινό και καφέ όλη την ημέρα. / τσάι / σνακ και βραδινά κοκτέιλ. χρήση της αίθουσας συσκέψεων του Club Lounge. Πίστωση 200,000 μπατ για χρήση σε εστιατόρια, υπηρεσία δωματίου, μπαρ και εκδηλώσεις του ξενοδοχείου. δωρεάν χρήση του 24ωρου γυμναστηρίου. Δωρεάν 10 ταξίδια με τη λιμουζίνα του ξενοδοχείου στην Μπανγκόκ από τις υπηρεσίες AT. υπηρεσίες καθαριότητας που αντικατοπτρίζουν τις προτιμήσεις σας σχετικά με τη συχνότητα και την ώρα της ημέρας, δωρεάν πλύσιμο ρούχων και στεγνό καθάρισμα. συν μεταβιβάσιμη ιδιότητα μέλους σε μέλη της οικογένειας ή σε τέσσερα εταιρικά μέλη. Στους πελάτες προσφέρεται επίσης διαμονή 10 διανυκτερεύσεων στο Hyatt Resorts Thailand της επιλογής σας σε 3 προορισμούς - Hua Hin, Samui ή Phuket. ”

Τα μέλη της κάρτας One Million Baht Club θα απολαμβάνουν επίσης προνόμια συνεργατών ξενοδοχείου. Το ξενοδοχείο έχει συνεργαστεί με το Bumrungrad International Hospital για να προσφέρει δωρεάν Executive Program Medical Check-Up για ένα άτομο, καθώς και δέκα θεραπείες μασάζ διάρκειας μιας ώρας για δύο άτομα στο Let's Relax, και ο Siam Piwat προσφέρει συνδρομή στην κάρτα Viz Black για να απολαύσετε ειδικές αγορές . προνόμια, χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων και πρόσβαση στο lounge στα Siam Paragon, Siam Center, Icon Siam και Siam Discovery. Ελπίζουμε ότι οι Ταϊλανδοί, οι εκπατρισμένοι και οι εταιρικοί πελάτες θα απολαμβάνουν αυτές τις προνομιακές υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες μόνο για σύντομο χρονικό διάστημα - κάντε κράτηση έως τις 31 Μαρτίου 2021.

Τα μέλη της κάρτας One Million Baht Club θα απολαμβάνουν επίσης προνόμια συνεργατών ξενοδοχείου. Το ξενοδοχείο έχει συνεργαστεί με το Bumrungrad International Hospital για να προσφέρει δωρεάν Executive Program Medical Check-Up για ένα άτομο, καθώς και δέκα θεραπείες μασάζ διάρκειας μιας ώρας για δύο άτομα στο Let's Relax, και ο Siam Piwat προσφέρει συνδρομή στην κάρτα Viz Black για να απολαύσετε ειδικές αγορές . προνόμια, χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων και πρόσβαση στο lounge στα Siam Paragon, Siam Center, Icon Siam και Siam Discovery.

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
5 (1 ψήφος)
Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/