Το Μουσικό Φεστιβάλ Pattaya αργότερα αυτόν τον μήνα υπόσχεται ένα άλλο διήμερο σημαντικό γεγονός για την Πατάγια, κλείσιμο δρόμων και λεπτομέρειες

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

Η Πατάγια Σίτι, φρέσκο ​​από ένα διήμερο φεστιβάλ πυροτεχνημάτων που είδε την Πατάγια το πιο πολυσύχναστο από πριν από την Covid-19, θα διοργανώσει άλλο ένα διήμερο φεστιβάλ αργότερα αυτόν τον μήνα, 11 και 12 Δεκεμβρίου, με δεκάδες δημοφιλείς Ταϊλανδούς καλλιτέχνες σε τέσσερις σκηνές.

Η εκδήλωση αναμένεται να προσελκύσει χιλιάδες εγχώριους τουρίστες στην Πατάγια όπως και το προηγούμενο Φεστιβάλ Πυροτεχνημάτων, ειδικά νεαρούς Ταϊλανδούς.

Ο Beach Road θα είναι κλειστός για την κυκλοφορία από τον κυκλικό κόμβο Dolphin μέχρι το Soi 10 από τις 4:00 μ.μ. έως τις 2:00 π.μ. τόσο την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου όσο και το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου.

Το Central Pattaya Klang θα είναι κλειστό από το Second Road προς την παραλία Pattaya.

Θα υπάρχουν συνολικά τέσσερα στάδια, τρία στην παραλία Pattaya και ένα στην παραλία Jomtien.

Επιπλέον, δεκάδες πωλητές τροφίμων, πολιτιστικές εκθέσεις και άλλα αξιοθέατα θα στηθούν στην παραλία Pattaya και το Central Festival αναμένεται να έχει τη δική του μικρότερη σκηνή και χαρακτηριστικά.

Ο δήμαρχος της πόλης της Pattaya, Sonthaya Khunplume, είπε στο Pattaya News ότι θα πραγματοποιηθούν αρκετές αλλαγές μετά τη μελέτη του Φεστιβάλ Πυροτεχνημάτων της Pattaya και του τεράστιου πλήθους που παρέσυρε την πόλη ουσιαστικά σε διακοπή της κυκλοφορίας. Θα υπάρχει περισσότερη τροχαία σε όλη την πόλη, ένα τμήμα του Beach Road θα παραμείνει ανοιχτό από το Soi 10 και μετά και άλλες μικρότερες προσαρμογές θα γίνουν. Επιπλέον, οι ανησυχίες των πωλητών που αφήνουν σκουπίδια και άλλα ζητήματα θα αντιμετωπιστούν επίσης για να διασφαλιστεί ότι το περιβάλλον παρέμεινε παρθένο κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Ο Δήμαρχος ενθάρρυνε επίσης μέτρα προστασίας από τον Covid-19, όπως η χρήση μάσκας, η τήρηση κοινωνικών αποστάσεων και το πλύσιμο των χεριών, η αύξηση του αριθμού των μεγάλων πλήθους και ορισμένων ατόμων που δεν φορούν μάσκες στην εκδήλωση των Πυροτεχνημάτων. Τέσσερα εγχώρια κρούσματα Covid-19 εντοπίστηκαν πρόσφατα στην περιοχή Τσιάνγκ Ράι και Τσιάνγκ Μάι στην Ταϊλάνδη, υπενθυμίζοντας στους κατοίκους της Ταϊλάνδης ότι πρέπει να φρουρούν.

 

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
5 (1 ψήφος)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/