Τρεις δρομείς πεθαίνουν σήμερα κατά τη διάρκεια αγώνων μαραθωνίου στην επαρχία Sing Buri και Rayong, ένας συμπεριλαμβανομένου του αναπληρωτή γενικού διευθυντή του Τμήματος Ελέγχου Νοσημάτων

Κεντρική Ταϊλάνδη -

Τρεις συμμετέχοντες φέρεται να σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια αγώνων μαραθωνίου στην επαρχία Sing Buri και Rayong σήμερα, 29 Νοεμβρίου, ένας συμπεριλαμβανομένου του Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή του Τμήματος Ελέγχου Νοσημάτων, Δρ. Assadang Ruay-arjin.

Ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής είχε συμμετάσχει σε μια εκδήλωση ημιμαραθώνιου στο Bang Rachan Memorial Park του Sing Buri νωρίς σήμερα το πρωί πριν φέρεται να καταρρεύσει και να λιποθυμήσει στο σημείο.

Ιατροί εθελοντές παρείχαν τις πρώτες βοήθειες πριν μεταφέρουν τον ασθενή στο νοσοκομείο Khai Bang Rachan στις 6:00 π.μ. Οι γιατροί επειγόντων είχαν κάνει καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση για 1 ώρα και 15 λεπτά και χρησιμοποίησαν απινιδωτή 5 φορές, αλλά εκείνος δεν ανταποκρίθηκε. Ο Δρ Assadang, 59 ετών, διαπιστώθηκε ο θάνατος στις 07:15 π.μ. από αιφνίδια καρδιακή ανακοπή.

Δύο άλλοι άνδρες μαραθωνοδρόμοι, ο Narasit Sompak, 54, και ο Sakan Chanthiya, 30, εθεάθησαν να καταρρέουν 4 χιλιόμετρα μακριά από το σημείο εκκίνησης σε έναν άλλο αγώνα μαραθωνίου στην επαρχία Rayong. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι σφυγμοί τους απουσίαζαν ενώ μεταφέρονταν εσπευσμένα σε τοπικό νοσοκομείο.

Και οι δύο δρομείς διαπιστώθηκαν νεκροί λίγο μετά την άφιξή τους στο νοσοκομείο. Οι σοροί τους θα παραδοθούν αργότερα στο νοσοκομείο Rayong για νεκροψία, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου.

Εν τω μεταξύ, στην Πατάγια, περισσότεροι από 1,000 μαραθωνοδρόμοι συμμετείχαν σε μια φιλανθρωπική κούρσα που ονομάζεται «Run to End Polio 2020», που διοργανώθηκε σήμερα το πρωί από το Rotary International District 3350 σε συνεργασία με την αρχή της πόλης Pattaya.

Ο τοπικός μαραθώνιος πραγματοποιήθηκε για την ευαισθητοποίηση σχετικά με την πολιομυελίτιδα και την εκστρατεία για την εξάλειψη της νόσου. Ένα ποσό εσόδων από την εκδήλωση θα διευθετηθεί για την παροχή εμβολιασμού κατά της πολιομυελίτιδας σε σχολεία και κοινότητες σε όλη τη χώρα.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Parler, Flipboard or tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, εκδήλωσης, φιλανθρωπικού ή τοπικού αθλητισμού κ.λπ.; Στείλτε μας email στο Sales@thepattayanews.com

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
3.75 (4 ψήφους)
Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.