Το Soi Dog Foundation ανοίγει το Humane Education Center σε καταφύγιο στο Πουκέτ

Το Soi Dog Foundation ανοίγει το Humane Education Center σε καταφύγιο στο Πουκέτ

 

Το Soi Dog Foundation άνοιξε επίσημα το Humane Education Center του στις 23 Νοεμβρίου, το πρώτο του είδους του στην Ταϊλάνδη αφιερωμένο στην ευημερία των αδέσποτων ζώων.  

 

Το κέντρο, που βρίσκεται στο καταφύγιο Soi Dog στο βόρειο Πουκέτ, αποτελεί μέρος του προγράμματος Humane Education του ιδρύματος. Το πρόγραμμα, που κυκλοφόρησε το 2017, βλέπει μια ομάδα να επισκέπτεται σχολεία της Ταϊλάνδης για να διδάξει στην επόμενη γενιά τις βασικές αρχές της καλής μεταχείρισης των ζώων και να προωθήσει συμπεριφορές με ενσυναίσθηση τόσο προς τα ιδιόκτητα κατοικίδια όσο και προς τα αδέσποτα που περιφέρονται ελεύθερα.  

 

Το πρόγραμμα έχει φτάσει συνολικά σε 15,058 μαθητές και 861 καθηγητές μέχρι σήμερα. Με μια ειδική αίθουσα διδασκαλίας καθώς και εκπαιδευτικά εργαλεία και πόρους τώρα στο χώρο του καταφυγίου, η Soi Dog θα είναι σε θέση να επεκτείνει το πρόγραμμα και να προσεγγίσει ακόμη μεγαλύτερο αριθμό νεαρών μυαλών.

 

Απευθυνόμενος σε τοπικούς τύπους, κυβερνητικούς εκπροσώπους και μαθητές από το Sosa School στην τελετή έναρξης, ο συνιδρυτής και πρόεδρος του Soi Dog Foundation International John Dalley είπε: «Οι ακρογωνιαίοι λίθοι αυτού που κάνουμε – αυτό που πιστεύω πολύ ακράδαντα είναι οι απαντήσεις στο πρόβλημα των αδέσποτων σκύλων σε όλη την Ασία – είναι η μεγάλης κλίμακας στείρωση [αδέσποτων σκύλων και γατών] και η εκπαίδευση, ιδιαίτερα, της επόμενης γενιάς.

 

«Βλέπουμε συνεχώς τα προβλήματα που δημιουργούνται μέσω του μη σεβασμού του περιβάλλοντος και του μη σεβασμού των άλλων ζώων με τα οποία μοιραζόμαστε αυτόν τον πλανήτη. Γι' αυτό η εκπαίδευση είναι τόσο σημαντική».

Ο Γιάννης ευχαρίστησε επίσης τους υποστηρικτές και τους δωρητές που κατέστησαν δυνατή την κατασκευή του κέντρου. Αφού έκοψαν την κορδέλα, οι μαθητές συμμετείχαν στην ολοκαίνουργια εγκατάσταση για την πρώτη επιτόπια τάξη – μια διασκεδαστική και διαδραστική ώρα παιχνιδιού ρόλων, καταιγισμού ιδεών και επίλυσης προβλημάτων. 

 

«Θέλουμε να ενθαρρύνουμε την καλοσύνη προς τα ζώα, ειδικά τους σκύλους και τις γάτες που περιφέρονται ελεύθερα, και να διδάξουμε στους νέους να είναι υπεύθυνοι ιδιοκτήτες κατοικίδιων. Αυτό θα μειώσει βιώσιμα τη σκληρότητα των ζώων και την εγκατάλειψη των κατοικίδιων», εξήγησε ο διευθυντής της Humane Education Nuttawut «Film» Kumngern.

 

«Ελπίζουμε μια μέρα να δούμε την καλή μεταχείριση των ζώων να ενσωματώνεται στο πρόγραμμα σπουδών στα σχολεία της Ταϊλάνδης και το εκπαιδευτικό μας κέντρο είναι μια εξαιρετική αρχή».

 

Το Soi Dog είναι έτοιμο να υποδεχτεί σχολικές ομάδες από το Πουκέτ και άλλες επαρχίες στο κέντρο που μπορεί να φιλοξενήσει έως και 40 μαθητές ανά πάσα στιγμή. Τα σχολεία που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν ενθαρρύνονται να στείλουν email film@soidog.org 

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/