Νοτιοκορεάτης συνελήφθη επειδή μαχαίρωσε Νοτιοκορεάτη ομογενή δεκαεπτά φορές στην Πατάγια πέρυσι

Πατάγια-

Ένας Νοτιοκορεάτης ύποπτος συνελήφθη αυτό το Σαββατοκύριακο αφού φέρεται να μαχαίρωσε έναν Νοτιοκορεάτη ομογενή δεκαεπτά φορές στην Πατάγια πέρυσι.

Ένας Κορεάτης, ο κ. Park Jinhyung, 28 ετών, ο οποίος ζούσε στην Πατάγια για αρκετά χρόνια και είναι καταξιωμένος παίκτης γκολφ, είχε τραυματιστεί σοβαρά και βρισκόταν σε κώμα για λίγο μετά από δεκαεπτά τραύματα από μαχαίρι στην Πατάγια τον περασμένο Οκτώβριο. Ο κ. Jinhyung είχε προσφέρει ανταμοιβή 100,000 μπατ για τη σύλληψη του υπόπτου, ο οποίος είχε προηγουμένως αναγνωριστεί από την αστυνομία. Έκτοτε έχει συνέλθει από τα τραύματά του.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 100,000 μπατ θα ανταμειφθούν εάν συλληφθεί ο ύποπτος, λέει ο Κορεάτης θύμα στην Πατάγια που μαχαιρώθηκε 17 φορές

Διαβάστε περισσότερα για την προηγούμενη ιστορία ΕΔΏ και ΕΔΏ.

Ομάδες της αστυνομίας Chana Songkram στην Μπανγκόκ και της αστυνομίας Nongprue στο Chonburi με επικεφαλής τον αρχηγό της αστυνομίας, συνταγματάρχη Chitdaecha Songhong, συνέλαβαν τον Νοτιοκορεάτη ύποπτο, κ. Keunhui Park, 38 ετών, σε ένα μπαρ στην οδό Khaosan στο Phra Nakhon της Μπανγκόκ.

Ο συνταγματάρχης Chitsaecha είπε στο The Pattaya News, «Η σύλληψη αποτελεί συνέχεια ενός προηγούμενου εντάλματος σύλληψης από το Επαρχιακό Δικαστήριο της Pattaya για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Το κίνητρο πίσω από αυτό το έγκλημα ήταν μια σύγκρουση για μια γυναίκα».

Ο κ. Παρκ αυτή τη στιγμή δεν έχει κάνει δημόσια δήλωση σχετικά με τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν και παραμένει υπό κράτηση.

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Ακολουθήστε μας στο FacebookTwitterειδήσεις GoogleInstagramΤικ ΤοκYoutubePinterestParlerFlipboard or tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ ή στα σχόλια παρακάτω

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
4.5 (2 ψήφους)
Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.