Συνελήφθη άνδρας που φέρεται να έκλεψε tablet από δίχρονο κορίτσι στο Sattahip

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: 77kaoded Chonburi

Τσονμπούρι-

Ένας Ταϊλανδός συνελήφθη αφού φέρεται να έκλεψε ένα tablet από ένα 2χρονο κορίτσι στο Sattahip νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Η κ. Monta Chumtham, 30 ετών, υπέβαλε αναφορά με, όπως λέει, αποδεικτικά στοιχεία πλάνας CCTV του συμβάντος στην αστυνομία Na Jomtien την Τετάρτη (18 Νοεμβρίουth).

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: 77kaoded Chonburi

Είπε στην αστυνομία: «Η 2χρονη κόρη μου και εγώ καθόμασταν μέσα στην αίθουσα αναμονής ενός πελάτη, ενώ το αυτοκίνητό μου καθαριζόταν σε ένα πλυντήριο αυτοκινήτων σε ένα βενζινάδικο στην οδό Sukhumvit στο Na Jomtien».

«Η κόρη μου έβαλε το tablet, που κοστίζει περίπου 5,000 μπατ, σε ένα τραπέζι».

«Ο ύποπτος άρπαξε το tablet ενώ δεν κοιτούσαμε πριν ξεφύγει με ταχύτητα με το προσωπικό του όχημα». κατέληξε ο Μόντα.

Σήμερα, (21 Νοεμβρίουst), η αστυνομία του Na Jomtien συνέλαβε έναν Ταϊλανδό ύποπτο, τον Pattakiet Jaidee, 38 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία κατέσχεσε το κλεμμένο tablet από αυτόν.

Αντιμετωπίζει κατηγορίες για κλοπή. Το εν λόγω tablet έχει επιστραφεί στο 2χρονο κοριτσάκι.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Aoy Chumtham

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Parler, Flipboard or tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ ή στα σχόλια παρακάτω

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.