Δελτίο Τύπου: Αντίστροφη μέτρηση για το νέο έτος 2021 στο Amari Pattaya πλησιάζει γρήγορα

Ακολουθεί ένα δελτίο τύπου το οποίο έχουμε πλήρη άδεια να αναδημοσιεύσουμε από την Bconceptgroup. Η γραφή και οι δηλώσεις μέσα είναι δικές τους.
Πατάγια, Ταϊλάνδη-

Το New Years Countdown 2021 Festival Event στην Πατάγια πραγματοποιείται στο πανέμορφο Amari Pattaya 5 αστέρων. Η εκδήλωση του φεστιβάλ πραγματοποιείται στο Beach Lawn and the Beach Quarter Event Space την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου από τις 7 μ.μ. μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Τα εισιτήρια Early Bird πωλούνται μέσω Οδηγός εκδήλωσης της Ταϊλάνδης ή το TixTaQ Ticketshop.

Αντίστροφη μέτρηση για το νέο έτος: «Το σόου πρέπει να συνεχιστεί»

Το φεστιβάλ-εκδήλωση, που συνδιοργάνωσε B-Concept Media Entertainment Group και το Amari Pattaya έχει φέτος ένα διαφορετικό στήσιμο. Η εκδήλωση λαμβάνει χώρα στο Beach Lawn για μια πλήρη εκδήλωση ψυχαγωγίας για φαγητό, χώρο εκδηλώσεων για τους Superstars in Concert και στο Beach Quarter Event Space για τους late devils Lux DJ Party.

Αντίστροφη μέτρηση Pattaya 2021 στο Amari Pattaya

Το New Pattaya Countdown Festival Event "The Show Must Go On" @ Amari Pattaya είναι ο καλύτερος τρόπος για να γιορτάσετε την αντίστροφη μέτρηση της παραμονής της Πρωτοχρονιάς και προσφέρει τρία διαφορετικά προγράμματα εκδηλώσεων για να διαλέξετε και δεν θα το μετανιώσετε. Φροντίστε να κάνετε πάρτι στις αρχές του 2021 στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι Amari Pattaya.

"Η παράσταση πρέπει να συνεχιστείΤο πρόγραμμα στο Amari Pattaya είναι διαφορετικό όσον αφορά τον εορτασμό της αντίστροφης μέτρησης. Αυτό το συναρπαστικό νέο ορόσημο της Pattaya φέρνει έναν ταραχώδη συνδυασμό φαγητού και σκηνικής ψυχαγωγίας, σταρ του καλλιτέχνη, αντίστροφη μέτρηση και πυροτεχνήματα και ένα υπέροχο Lux DJ Party μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο Amari Pattaya.

3 δροσερά πρωτοχρονιάτικα συμβάντα αντίστροφης μέτρησης

Δείπνο + Ψυχαγωγία + Πυροτεχνήματα + Σούπερ σταρ σε Συναυλία
Αυτή η εκδήλωση περιλαμβάνει δείπνο σε μπουφέ, ψυχαγωγικό πρόγραμμα, αντίστροφη μέτρηση και πυροτεχνήματα και αυτόματη πρόσβαση στο πρόγραμμα Superstars in Concert. Τα εισιτήρια Early Bird κοστίζουν 5,200 THB. Γενική Είσοδος 5,900 THB. Περιορισμένα εισιτήρια Early Bird VIP διατίθενται στα 9,500 THB. ενώ το κανονικό VIP κοστίζει 12,500 THB. Παιδικά εισιτήρια από 12 ετών διατίθενται επίσης στο κατάστημα εισιτηρίων TixTaQ.

Σούπερ σταρ σε συναυλία

Η εκδήλωση Superstars in Concert είναι μια αδιάκοπη γιορτή 3 ωρών με τους καλύτερους Ταϊλανδούς καλλιτέχνες headliners που γνωρίζει η Ταϊλάνδη σε μια μοναδική μορφή. Περιμένετε υπέροχους headliners που θα σας χαρίσουν το νέο έτος με ένα υπέροχο ρεπερτόριο τραγουδιών. Τα εισιτήρια Early-Bird κοστίζουν 2,500 THB και τα εισιτήρια για το Early-bird VIP κοστίζουν 4,000 THB.

Lux DJ Party

Το Lux DJ Party είναι η εκδήλωση για τους διαβόλους των πάρτι που λατρεύουν τα beats και χορεύουν όλη τη νύχτα στο Old Skool και σε άλλα είδη. Το Lux DJ Party ξεκινά στις 11 μ.μ. και τελειώνει στις 4 π.μ. με περιορισμένα εισιτήρια Early Bird Regular προς πώληση μόνο με 2,000 THB και Early-Bird VIP εισιτήρια με μόλις 3,000 THB.

Αγοράστε εισιτήρια αντίστροφης μέτρησης για την Πρωτοχρονιά

Τα περιορισμένα εισιτήρια Early-Bird πωλούνται γρήγορα για αυτό το εξαιρετικό Πρωτοχρονιάτικο πάρτι αντίστροφης μέτρησης στο Amari Pattaya. Αγοράστε τα εισιτήριά σας σήμερα στις Οδηγός εκδήλωσης της Ταϊλάνδης ή αγορά από το Κατάστημα εισιτηρίων TixTaQ.

Κράτηση δωματίων στο Amari ή στο Ozo Pattaya

Προσφέρουμε δύο επιλογές ξενοδοχείων για τους επισκέπτες που θέλουν να μείνουν στην ίδια τοποθεσία όπου λαμβάνει χώρα η εκδήλωση. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ Amari Pattaya ή OZO North Pattaya.  Κλείστε τα δωμάτιά σας στο Amari για αυτήν την εκδήλωση ή κάντε κλικ στον σύνδεσμο για να κλείσετε τη βραδιά σας στο ΟΖΟ Βόρεια Πατάγια.

Για (εταιρικές) ομαδικές κρατήσεις και συνεργασίες:
Η εκδήλωση καλωσορίζει τον εσωτερικό τουρισμό από την Ταϊλάνδη καθώς και τους ντόπιους κατοίκους της Πατάγια. Η εκδήλωση είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή για να γιορτάσουμε με ομάδες τη χρονιά των νέων ξεκινημάτων. Για ομαδικές κρατήσεις, επικοινωνήστε με το B-Concept Media Entertainment Group, sales@bconceptgroup.com.

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/