Υπήκοος Ταϊλάνδης συνελήφθη σήμερα στην επαρχία Phetchabun για φερόμενη δολοφονία Νεοζηλανδού στην περιοχή Pattaya το 2006

Phetchabun -

Ένας 40χρονος υπήκοος Ταϊλάνδης συνελήφθη στην περιοχή Khaokho του Phetchabun σήμερα το πρωί, 14 Νοεμβρίου, για φερόμενη δολοφονία ενός Νεοζηλανδού επιχειρηματία με όπλο στην περιοχή Pattaya το 2006.

Ο φερόμενος ως πυροβολητής Pokpong Chulaphong καταζητήθηκε από την αστυνομία της Pattaya μετά το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε στις 22 Απριλίου 2006, καθώς ήταν ένας από τους τρεις υπόπτους που φέρεται να δολοφόνησαν τον Stephen Geoffrey Miller σε ένα γήπεδο γκολφ στην περιοχή Banglamung, στην επαρχία Chonburi.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ο Pokpong και ο φίλος του, Warawathip Kasawong, προσλήφθηκαν από τη σύζυγο του Stephen, Jintana Wichachai, για να διαπράξουν μια δολοφονία στον ίδιο της τον σύζυγο καθώς φέρεται να δεχόταν σωματική επίθεση σε καθημερινή βάση και απειλήθηκε να έχει όλα τα περιουσιακά της στοιχεία. που δόθηκε από αυτόν αφαιρέθηκε.

Το ζευγάρι, σύμφωνα με την αστυνομία, εργαζόταν παράνομα για να παράγει και να εξάγει πλαστά στεροειδή για πελάτες στο εξωτερικό και η Jintana ήταν υπεύθυνη για την παράδοση τους σε αλλοδαπούς και για τη συλλογή χρημάτων. Φέρονταν συχνά να καβγαδίζουν μέχρι που ο Στίβεν απείλησε να της αρπάξει όλα τα υπάρχοντά της, προκαλώντας θυμό προς τη γυναίκα του και τελικά οδηγώντας σε δολοφονία.

Η σύλληψη και η διευρυμένη έρευνα των Jintana και Warawathip το 2006 αποκάλυψε ότι ο φερόμενος τρίτος δολοφόνος είχε τραπεί σε φυγή για να κρυφτεί και να ζήσει διακριτικά στην περιοχή Phetchabun. Οι αστυνομικοί του Khaokho ενήργησαν σύμφωνα με το ένταλμα σύλληψης και τελικά κατέλαβαν το Pokpong σήμερα.

Αρχικά, ο Ποκπόνγκ είχε αρνηθεί όλες τις κατηγορίες της αστυνομίας, υποστηρίζοντας ότι δεν συμμετείχε στη δολοφονία του αλλοδαπού. Θα μεταφερθεί στο αστυνομικό τμήμα της Πατάγια για περαιτέρω ανάκριση και δικαστικές διαδικασίες.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Parler, Flipboard or tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφή
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.