Διαδηλωτής υπέρ της Δημοκρατίας της Pattaya φαίνεται να χτυπά με κεφάλι έναν Ρώσο αλλοδαπό δίπλα στη μικρή του κόρη και τη σύζυγό του σε συγκέντρωση μετά από λεκτική διαφωνία - ΒΙΝΤΕΟ

Πατάγια-

Ένας Ρώσος ξένος υπέστη ελαφρά τραύματα και αιμορραγία από το πρόσωπό του όταν ένας Ταϊλανδός διαδηλωτής εμφανίστηκε με βάση βίντεο και μαρτυρίες πολλαπλών μαρτύρων να χτυπά με κεφάλι τον αλλοδαπό δίπλα στη δεκάχρονη κόρη του χθες το βράδυ στην Πατάγια.

Μια μικρή διαδήλωση υπέρ της Δημοκρατίας συγκεντρώθηκε στις 6:00 μ.μ. στην παραλία Jomtien κοντά στο αστυνομικό κιβώτιο Jomtien και στο Soi 1.

Κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας, ένας Ρώσος ξένος, που ονομάζεται κ. Vladislav, 52 ετών, και ένας από τους διαδηλωτές, ο κ. Narathiwat 'Ken' Kamma, έπεσαν σε λεκτική διαμάχη. Η ακριβής φύση της διαφωνίας ήταν ασαφής, αλλά κλιμακώθηκε παρά το γεγονός ότι αρκετοί περαστικοί προσπάθησαν να εκτονώσουν την κατάσταση. Ο Βλάντισλαβ συνόδευε στην εκδήλωση η 10χρονη μισή Ταϊλανδή κόρη του και η Ταϊλανδή σύζυγός του.

Με βάση το βίντεο και πολλούς μάρτυρες, ο Ken έγινε λεκτικά επιθετικός, χρησιμοποιώντας αισχρότητες στα Αγγλικά και τα Ταϊλανδέζικα πριν χτυπήσει με κεφάλι τον Βλάντισλαβ δίπλα στη δεκάχρονη κόρη του. Η κόρη του Βλάντισλαβ έκλαιγε και ήταν εμφανώς αναστατωμένη κατά τη διάρκεια του περιστατικού.

Ο κ. Vladislav υπέστη αιμορραγία από το μέτωπο και τη μύτη του μετά το περιστατικό. Με βάση το βίντεο δεν φαινόταν εκ των προτέρων βίαιος ή επιθετικός, ωστόσο, μάρτυρες και μέλη των διαδηλωτών ισχυρίστηκαν ότι έκανε ανάρμοστα και αγενή σχόλια στους διαδηλωτές, κατηγορώντας τους για τα οικονομικά προβλήματα που προκάλεσαν εντάσεις. Αυτό, ωστόσο, δεν αποτυπώθηκε στο βίντεο.

Δεν είναι σαφές τι ακριβώς είπε ο αλλοδαπός πριν από το περιστατικό. Δεν φάνηκε να απάντησε βίαια στο περιστατικό και παρέμεινε ήρεμος μετά το χτύπημα στο κεφάλι. Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Ο Βλάντισλαβ δεν είναι τουρίστας, σύμφωνα με την αστυνομία της Ταϊλάνδης, και ήταν κάτοικος Ταϊλάνδης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Και τα δύο μέρη οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της Πατάγια για περαιτέρω έρευνα. Οι διαδηλωτές υπέρ της δημοκρατίας φέρεται να ζήτησαν συγγνώμη για το περιστατικό και ο Ken κατηγορήθηκε και αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση με μελλοντική ημερομηνία δικαστηρίου.

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Parler, Flipboard or tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.