Κλέφτης αναρρίχησης κτιρίου πιάστηκε στο CCTV στη Σι Ράτσα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: komkhaotuathai

Si Racha, Chonburi-

Ένας κλέφτης πιάστηκε από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης να εισβάλλει σε ένα κατάστημα χονδρικής από την ταράτσα πριν κλέψει νομίσματα και κονιάκ στη Σι Ράτσα αυτή την εβδομάδα.

Η αστυνομία Si Racha ειδοποιήθηκε για το περιστατικό στις 7:00 π.μ. στο κατάστημα χονδρικής Wiboon στο Borwin την Τρίτη (3 Νοεμβρίουrd).

Πλάνα CCTV στο κατάστημα δείχνει ότι ο κλέφτης εισέβαλε στο κατάστημα από την ταράτσα μετά τα μεσάνυχτα.

Ο κλέφτης έψαξε το γραφείο του καταστήματος πριν κλέψει νομίσματα και ένα κουτί κονιάκ και απομακρύνθηκε με ταχύτητα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: κομχαοτουάθαι

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, το όνομα του οποίου δεν δόθηκε, είπε στο συνδεδεμένο Thai Press, «Λειτουργώ το κατάστημα περισσότερα από δέκα χρόνια. Είναι η πρώτη φορά που ένας κλέφτης εισέβαλε στο κατάστημά μου. Ο τρόπος που ο κλέφτης σκαρφάλωσε στο κατάστημά μου μου θύμισε τον υπερήρωα Spiderman».

Σε αυτό το στάδιο η αστυνομία πίστευε ότι ο κλέφτης είναι κάτοικος της περιοχής κοντά και έχει επισκεφτεί το κατάστημα στο παρελθόν ως πελάτης.

Η αστυνομία της Σι Ράτσα συνεχίζει την έρευνά της για να βρει τον ύποπτο.

 Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Ακολουθήστε μας στο FacebookTwitterειδήσεις GoogleInstagramΤικ ΤοκYoutubePinterestParlerFlipboard

or tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ ή στα παρακάτω σχόλια.

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
4 (1 ψήφος)
Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.