Η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης θέλει να κάνει το Πουκέτ κόμβο ιατρικού τουρισμού και υγείας

Πουκέτ, Ταϊλάνδη-

Αφού πέρασαν τις δύο τελευταίες ημέρες στο Πουκέτ και σε άλλες νότιες επαρχίες για να συναντηθούν με τοπικούς αξιωματούχους, κατοίκους και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων σχετικά με το πώς να οδηγήσουν την κυκλοφορία στην πληγείσα περιοχή, η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης είπαν ότι θέλουν να κάνουν το Πουκέτ ιατρικό και υγειονομικό. τουριστικός κόμβος, μεταξύ άλλων μακροπρόθεσμων τουριστικών ιδεών.

Αφορμή για την επίσκεψη ήταν το γεγονός ότι λόγω της πανδημίας Covid-19 τα σύνορα παραμένουν κλειστά για τακτικό ξένο τουρισμό στη χώρα. Ο περιορισμένος αριθμός τουριστών βάσει ειδικού σχεδίου τουριστικής βίζας που μπορούν να εισέλθουν στη χώρα, με πολλούς περιορισμούς, μέτρα και καραντίνες, δεν θα είναι αρκετός για να βοηθήσει την επαρχία σύμφωνα με ιδιοκτήτες τοπικών επιχειρήσεων και κατοίκους.

  Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την επίσκεψη του πρωθυπουργού κάνοντας κλικ εδώ.

Μία από τις πρωταρχικές ιδέες είναι να μετατραπεί το νησί σε κόμβο ιατρικού, αθλητικού και υγειονομικού τουρισμού. Καθώς αυτά τα άτομα ενδιαφέρονται ήδη βαθιά για την υγεία τους και συχνά θα έρχονταν για διαδικασίες που σχετίζονται με την υγεία, νοσοκομειακή περίθαλψη και διαδικασίες ευεξίας που απαιτούν σημαντικό χρόνο θεραπείας και ανάρρωσης, δεν θα ήταν αντίθετοι στην καραντίνα, σύμφωνα με ταϊλανδούς αξιωματούχους, ως το πρώτο μέρος το ταξίδι τους θα ήταν για την ιατρική τους περίθαλψη.

Αφού έλαβαν τις ιατρικές τους θεραπείες και βγήκαν αρνητικοί στον Covid-19 σε νοσοκομεία και κέντρα ευεξίας στο νησί, ο τουρίστας θα ήταν ελεύθερος να απολαύσει τις διακοπές του με την ειδική τουριστική του βίζα στο Πουκέτ.

Η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης ενδιαφέρεται επίσης να φέρει επαγγελματικά και αθλητικά συνέδρια στο νησί με επιχειρηματίες από χώρες χαμηλού κινδύνου (όπως η Κίνα, σύμφωνα με την κυβέρνηση) και αθλητικές εκδηλώσεις και συνέδρια με αθλητές που πέρασαν από καραντίνα και κατάλληλους ιατρικούς ελέγχους. Αυτές οι αθλητικές εκδηλώσεις, σύμφωνα με την κυβέρνηση της Ταϊλάνδης, θα τονώσουν τον εσωτερικό τουρισμό για όσους ενδιαφέρονται να δουν τις εκδηλώσεις. Η κατηγορία ιατρικής και οι αθλητές εδώ για να διαγωνιστούν και για έπαθλα θα ήταν πιο πρόθυμοι να περάσουν από κρίκους, τεστ και καραντίνα παρά ένας «κανονικός τουρίστας» σύμφωνα με την κυβέρνηση.

Η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης επικεντρώνεται σε ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο για τον τουρισμό, καθώς δήλωσε ότι βραχυπρόθεσμα ο μαζικός τουρισμός, όπως το νησί και οι νότιες επαρχίες που επωφελήθηκαν από πριν, απλώς δεν ήταν μια επιλογή λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας Covid-19 σε όλο τον κόσμο. .

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/