Έφηβος μαθητής σκοτώθηκε αφού έπεσε από μοτοσικλέτα και έπεσε πάνω από φορτηγό στη Σι Ράτσα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ομάδα διάσωσης Sawang

Σι Ράχα-

Ένας έφηβος μαθητής σχολείου, ο οποίος επέβαινε σε μηχανάκι, διαπιστώθηκε ο θάνατος του στο σημείο μετά από πτώση φορτηγού στη Σι Ράτσα χθες το βράδυ.

Η αστυνομία Si Racha ειδοποιήθηκε για το ατύχημα χθες το βράδυ (27 Οκτωβρίου) στην οδό Pak Ruam – Pluak Dang στο Borwin.

Αστυνομία και σωστικά συνεργεία έφτασαν στο σημείο για να εντοπίσουν ένα μηχανάκι ελαφρά κατεστραμμένο στο δρόμο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ομάδα διάσωσης Sawang

Στο δρόμο βρέθηκε το σώμα του κ. Kunanon Jamjamrus, 16 ετών, που φορούσε σχολική στολή. Πιστεύεται ότι σκοτώθηκε ακαριαία.

Ο κ. Tanakiet Kaewmee, 16 ετών, ο οδηγός της μοτοσικλέτας, είχε υποστεί μόνο πολύ ελαφρά τραύματα.

Ο οδηγός του φορτηγού, ο κ. Teerapat Khunpadong, 36 ετών, περίμενε την αστυνομία κοντά στο όχημά του.

Ο κ. Tanakiet, ο οδηγός μοτοσικλέτας, είπε στην αστυνομία ότι ο δρόμος ήταν σκοτεινός και δεν μπορούσε να δει σωστά λόγω έλλειψης φωτισμού. Η μοτοσικλέτα του γλίστρησε στη λάσπη σε υπό κατασκευή περιοχή του δρόμου και έχασε τον έλεγχο, γκρεμίζοντας το ποδήλατο και με αποτέλεσμα να πέσουν μαζί με τον συνεπιβάτη του, τον κύριο Kunanon, στο έδαφος.

Ο κ. Kunanon προσγειώθηκε απευθείας στο μονοπάτι του εισερχόμενου φορτηγού που ανήκε στον κ. Teerapat και πιστεύεται ότι σκοτώθηκε ακαριαία.

Η αστυνομία του Borwin συνεχίζει την έρευνά της για περαιτέρω πιθανές νομικές ενέργειες.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Ακολουθήστε μας στο FacebookTwitterειδήσεις GoogleInstagramΤικ ΤοκYoutubePinterestParlerFlipboard or tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ ή στα παρακάτω σχόλια.

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.