Το υπουργικό συμβούλιο της Ταϊλάνδης παρατείνει επίσημα το διάταγμα έκτακτης ανάγκης έως τα τέλη Νοεμβρίου

ΦΩΤΟ: Ταϊλανδικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Μπανγκόκ, Ταϊλάνδη-

Το υπουργικό συμβούλιο της Ταϊλάνδης ενέκρινε αίτημα από το Κέντρο Διαχείρισης Καταστάσεων Covid-19 (CCSA) για παράταση του Διατάγματος Έκτακτης Ανάγκης στην Ταϊλάνδη έως τα τέλη Νοεμβρίου.

Μπορείτε να διαβάσετε σχετικά με την προηγούμενη έγκριση από την CCSA και περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το Διάταγμα Έκτακτης Ανάγκης στο προηγούμενο άρθρο μας παρακάτω:

Το Κέντρο Διαχείρισης Καταστάσεων Covid-19 της Ταϊλάνδης συμφωνεί να παρατείνει το διάταγμα έκτακτης ανάγκης σε εθνικό επίπεδο για έναν ακόμη μήνα

Η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης είπε, μέσω εκπροσώπου, ότι η παράταση του διατάγματος δεν ήταν πολιτική και δεν είχε καμία σχέση με πρόσφατες πολιτικές διαμαρτυρίες στη χώρα.

Η κυβέρνηση λέει ότι το διάταγμα είναι απαραίτητο για τη σωστή διαχείριση της διαδικασίας καραντίνας και λόγω της κατάστασης του Covid-19 σε όλο τον κόσμο και αυτού που αποκαλούν μια διαρκώς παρούσα απειλή ότι ο ιός μπορεί να αποκτήσει έδαφος στην Ταϊλάνδη. Η γειτονική Μιανμάρ της Ταϊλάνδης είχε συγκεκριμένα ένα μεγάλο ξέσπασμα του ιού και προκάλεσε σημαντικές ανησυχίες στα βόρεια σύνορα.

Οι πολέμιοι του διατάγματος, ωστόσο, πιστεύουν ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να σταματήσουν συγκεντρώσεις και πολιτικές διαμαρτυρίες και ισχυρίζονται ότι οι ισχύοντες νόμοι για την υγεία είναι αρκετοί για τη σωστή διαχείριση της κρίσης του κορωνοϊού Covid-19. Η Ταϊλάνδη έχει καταγράψει συνολικά 3,759 μολύνσεις από κορωνοϊό και 59 θανάτους. Η συντριπτική πλειονότητα των πρόσφατων κρουσμάτων από τον Απρίλιο εισάγεται για το εξωτερικό και συλλαμβάνεται κατά τη διάρκεια μιας υποχρεωτικής διαδικασίας καραντίνας δεκατεσσάρων ημερών. Το μεγαλύτερο μέρος της χώρας δεν είχε τοπικά εξαπλωμένα κρούσματα μέσα σε έξι ή επτά μήνες, με λίγες εξαιρέσεις που η κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι εντοπίστηκαν είτε στη Μιανμάρ είτε στην καραντίνα.

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/