Εννέα έφηβοι δρομείς μοτοσικλετών συνελήφθησαν στην περιοχή Πατάγια χθες το βράδυ

Nongprue, Banglamung, Chonburi-

Εννέα έφηβοι δρομείς μοτοσικλετών πιάστηκαν με παράνομα τροποποιημένες μοτοσικλέτες και φέρεται να αγωνίστηκαν σε δημόσιους δρόμους στο Nongprue χθες το βράδυ (26 Οκτωβρίου).

Μια ομάδα σχολικών εφήβων ηλικίας 15 έως 18 ετών σταμάτησε η αστυνομία Nongprue στο Nongprue περίπου στις 9:00 μ.μ. στον Seventh Road αφού τους παρατήρησαν να οδηγούν με μεγάλη ταχύτητα με πολύ δυνατούς σωλήνες εξάτμισης από αστυνομικούς Nongprue.

Η αστυνομία του Nongprue είπε στο The Pattaya News ότι μετά από πρόσφατη εντολή του Αρχηγού της Αστυνομίας Nongprue, συνταγματάρχη Chitdaecha Songhong, να αυξηθούν οι περιπολίες και να αποτραπούν οι αγώνες μοτοσικλετών στην περιοχή, οι αστυνομικοί αναζητούσαν ενεργά παραβάτες. Ο Αρχηγός της Αστυνομίας είχε πρόσφατα σημειώσει στο The Pattaya News και στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι ένας αυξανόμενος αριθμός καταγγελιών είχε γίνει εναντίον κυρίως νεαρών μοτοσικλετιστών που οδηγούσαν επικίνδυνα γρήγορα και προκαλούσαν παραβιάσεις του θορύβου στις περιοχές Pattaya, Nongprue και Banglamung.

Όσον αφορά τους εννέα έφηβους που συνελήφθησαν, τα μηχανάκια τους κατασχέθηκαν χθες το βράδυ από την αστυνομία του Nongprue και οι γονείς τους κλήθηκαν να τους απελευθερώσουν από την κράτηση. Οι μοτοσικλέτες τους θα αποκατασταθούν στα εργοστασιακά πρότυπα και οι παράνομες τροποποιήσεις θα αφαιρεθούν εις βάρος των εφήβων/γονέων σύμφωνα με την αστυνομία του Nongprue. Πρόστιμα θα επιβληθούν και σε βάρος των υπευθύνων.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Ακολουθήστε μας στο FacebookTwitterειδήσεις GoogleInstagramΤικ ΤοκYoutubePinterestParlerFlipboard or tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ ή στα παρακάτω σχόλια.

 

 

 

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
5 (3 ψήφους)
Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.