Ο επιστάτης κτιρίου βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιό του στην περιοχή Πατάγια

Banglamung, Chonburi-

Ένα πτώμα ενός επιστάτη κτιρίου βρέθηκε νεκρό μέσα στο δωμάτιό του στο Banglamung, στην περιοχή Pattaya, χθες το βράδυ (26 Οκτωβρίου).

Η αστυνομία του Banglamung ειδοποιήθηκε για το περιστατικό στις 11:00 σε ένα κτίριο στην οδό Sukhumvit 41 στο Nongprue.

Οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης και το The Pattaya News έφτασαν στη σκηνή για να βρουν το σώμα του Ταϊλανδού, ηλικίας περίπου εξήντα ετών, το όνομα του οποίου δεν δόθηκε από αστυνομικούς της αστυνομίας του Banglamung.

Η αστυνομία πίστευε ότι ο άνδρας πέθανε τουλάχιστον τέσσερις ημέρες πριν ανακτηθεί το σώμα του. Δεν υπήρχαν σημάδια διαμάχης, καυγάς ή αναγκαστικής εισόδου στην αίθουσα.

Ο κ. Noon Kamkaew, 47 ετών, είπε στην Αστυνομία ότι είναι φίλος του άνδρα που ήταν ο επιστάτης του κτιρίου.

 

Ο κύριος Νουν προσπάθησε να έρθει με τον φίλο του για αρκετές ημέρες και δεν τα κατάφερε, οπότε πήγε να τον επισκεφτεί προσωπικά. Όταν δεν είχε καμία απάντηση στο σπίτι του επιστάτη, αποφάσισε να καλέσει την αστυνομία. Ο επιστάτης ήταν υπεύθυνος για ένα πολυώροφο μαγαζί το οποίο ήταν επί του παρόντος κενό από ενοικιαστές.

Ο άνδρας βρέθηκε μπρούμυτα σε ένα κρεβάτι στο προσωπικό του δωμάτιο νεκρός. Η σορός του μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο για νεκροψία-νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Ακολουθήστε μας στο FacebookTwitterειδήσεις GoogleInstagramΤικ ΤοκYoutubePinterestParlerFlipboard or tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ ή στα παρακάτω σχόλια.

 

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
3 (1 ψήφος)
Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.