Ερχεται ο χειμώνας! Η Μετεωρολογική Υπηρεσία της Ταϊλάνδης ανακοινώνει σήμερα χειμώνα στην Ταϊλάνδη

Εθνική -

Το Μετεωρολογικό Τμήμα της Ταϊλάνδης ανακοίνωσε σήμερα, 22 Οκτωβρίου, ότι η Ταϊλάνδη εισήλθε επίσημα στη χειμερινή περίοδο σήμερα, με τις χαμηλότερες θερμοκρασίες το πρωί στην άνω Ταϊλάνδη.

Από τις 22 Οκτωβρίου και μετά, μια περιοχή υψηλής πίεσης από την Κίνα επεκτάθηκε στα βόρεια, τα βορειοανατολικά και την κεντρική περιοχή, προκαλώντας πτώση της θερμοκρασίας κατά 2-4 βαθμούς Κελσίου με δροσερό και θυελλώδη καιρό και λιγότερες βροχές σε αυτές τις περιοχές.

Ο άνεμος που αιωρείται στην Ταϊλάνδη σε υψόμετρο 100 μέτρων έως 3,500 μέτρα έχει μετακινηθεί προς τα βορειοανατολικά ή ανατολικά, ενώ οι ανώτεροι άνεμοι ύψους 5,000 μέτρων έχουν μετατοπιστεί προς τα δυτικά, με αποτέλεσμα τη χαμηλότερη θερμοκρασία να πέφτει το πρωί στην άνω Ταϊλάνδη.

Ωστόσο, ο καιρός στη χώρα παραμένει άστατος στην έναρξη της φετινής χειμερινής περιόδου. Βροχές είναι πιθανό να σημειωθούν σε ορισμένες περιοχές σε όλη τη χώρα ενώ μεμονωμένες ισχυρές βροχές είναι πιθανές στα νότια.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Parler, Flipboard or tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.