Η Pattaya θα πραγματοποιήσει το "The Colorful Eastern Food and Music Fest" το επόμενο Σαββατοκύριακο για την ενίσχυση του εσωτερικού τουρισμού

Pattaya, Banglamung, Chonburi-

Η εκδήλωση «Colorful Eastern Food and Music Fest» έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στην παραλία Pattaya και στο Central Festival αυτόν τον μήνα για να τονώσει τον εγχώριο παράκτιο τουρισμό.

Η είδηση ​​αποκαλύφθηκε στον Τύπο χθες το απόγευμα στο Central Festival Pattaya Beach και διευθύνονταν από τον Κυβερνήτη του Chonburi Phakkathorn Teanchai και τον αντιδήμαρχο της πόλης Pattaya Ronnakit Eakkasing.

Μαζί τους ήταν η υπεύθυνη τουρισμού και αθλητισμού Chachoengsao κα Kanchala Sukittrakun και ο επικεφαλής τουρισμού και αθλητισμού Rayong κ. Pongana Janprai.

Ο Κυβερνήτης του Τσονμπούρι Φακκάθορν είπε στη συνέντευξη Τύπου «Αυτή η εκδήλωση θα είναι μια νέα και τεράστια ένωση τουριστικών επαρχιών στην ανατολική περιοχή της Ταϊλάνδης που ενώνονται μαζί και αποτελείται από τις επαρχίες Chonburi, Rayong και Chachoengsao».

â€œΗ εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από τις 22 Οκτωβρίου έως τις 25 Οκτωβρίου στην παραλία Pattaya από το Central Festival Pattaya Beach έως το Soi 11.

«Το φετινό concept είναι «Χρωματιστό ανατολικό φαγητό και μουσική», το οποίο θα έχει πολλές διασκεδαστικές δραστηριότητες και νόστιμο street food. Θα υπάρχουν παραστάσεις, ζωντανή μουσική, εκθέσεις τέχνης και ψυχαγωγία.» πρόσθεσε.

â€œΗ εκδήλωση έχει στόχο να τονώσει τον τουρισμό και να δημιουργήσει εισόδημα για τις τοπικές επιχειρήσεις». κατέληξε

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας σε ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Parler, Flipboard or tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.