Επίθεση σε τετράχρονο κορίτσι από αδέσποτο σκυλί στην περιοχή Πατάγια, δεύτερη επίθεση στο Τσονμπούρι αυτή την εβδομάδα, οι αξιωματούχοι ερευνούν

Nongprue, Banglamung, Chonburi-

Ένα 4χρονο κορίτσι τραυματίστηκε στο πρόσωπο μετά την επίθεση που δέχτηκε από αδέσποτο σκυλί σε σπίτι στο Nongprue σήμερα το πρωί (8 Οκτωβρίου).

Η μητέρα του κοριτσιού, η κυρία Patcharin Taweesuk, 32 ετών, είπε στο The Pattaya News ότι επρόκειτο να πάει την κόρη της στο νηπιαγωγείο. Η κόρη της ήταν μπροστά στο σπίτι στο Soi Pattanakan 15 και περίμενε να φύγει για το σχολείο.

Το αδέσποτο σκυλί φέρεται να έτρεξε προς το μέρος της πριν της επιτεθεί. Η κυρία Πατσαρίν πήγε την κόρη της σε ένα νοσοκομείο όπου της έκαναν επτά ράμματα στο μάγουλό της. Η κυρία Πατσάριν είπε ότι ο σκύλος δεν προκλήθηκε με κανέναν τρόπο.

Η κυρία Πατσάριν είπε ότι υπάρχουν πολλά αδέσποτα σκυλιά στην περιοχή και ότι η περιοχή έχει πολλά παιδιά. Έχει ζητήσει από τις αρχές να λύσουν τα προβλήματα των αδέσποτων σκύλων. Δεν έγινε αμέσως σαφές πού βρισκόταν αυτή τη στιγμή ο σκύλος στο περιστατικό.

Το μέλος του δημοτικού συμβουλίου Nongprue, κ. Wanchai Sanengam, δήλωσε στο The Pattaya news ότι προσπαθούν να βρουν λύσεις για τα αδέσποτα σκυλιά στην περιοχή. Είπε ότι ο αριθμός των αδέσποτων σκύλων στην Πατάγια αυξήθηκε σημαντικά από την περίοδο καραντίνας του Covid-19, αλλά τόνισε ότι η συντριπτική πλειοψηφία ήταν πειθήνια και ειρηνικά. Τόνισε ότι και τα σκυλιά εμβολιάζονταν και στειρώνονταν.

Εν τω μεταξύ, έξι μαθητές δημοτικού μεταφέρθηκαν εσπευσμένα σε τοπικό νοσοκομείο αφού δάγκωσαν, σύμφωνα με πληροφορίες, δύο αδέσποτα σκυλιά που έτρεξαν στο σχολείο τους στην περιοχή Si Racha, Chonburi, στις 6 Οκτωβρίου αυτής της εβδομάδας.

Διαβάστε περισσότερα για την προηγούμενη ιστορία μας ΕΔΏ.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Parler, Flipboard or tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.