Η εφαρμογή HungryNow κυκλοφορεί στην Πατάγια με εκπτωτικά κουπόνια B15,000 και διαφορετικές κουζίνες ΔΩΡΕΑΝ ΦΑΓΗΤΟ στο Central Festival αυτό το Σαββατοκύριακο

Κυκλοφορεί η εφαρμογή HungryNow στην Πατάγια με εκπτωτικά κουπόνια B15,000 και διαφορετικές κουζίνες ΔΩΡΕΑΝ ΦΑΓΗΤΟ

 

Το παρακάτω είναι ένα δελτίο τύπου από τους φίλους μας στο Hungry Now

Η HungryNow, μια διαδικτυακή startup τοπικής παράδοσης φαγητού στην πόλη Πατάγια της Ταϊλάνδης θα ξεκινήσει επίσημα το BIG στις 10 Οκτωβρίου 2020. Η έκδοση beta κυκλοφόρησε πιλοτικά τον Μάρτιο του 2020, όπου αξιοποίησε πάνω από 200 εμπόρους σε όλη την πόλη-κράτος για να προσφέρει ποικιλίες διεθνών και τοπικές κουζίνες.

 

Σύμφωνα με το HungryNow, καθώς κυκλοφόρησαν την έκδοση beta στα πρόθυρα του COVID-19, οι παραγγελίες για παράδοση φαγητού υπερτετραπλασιάστηκαν. 

 

«Μετά από 7 μήνες πλήρους επιτυχημένης λειτουργίας, η HungryNow είναι έτοιμη να λανσάρει το BIG με τη νέα εκλεπτυσμένη έκδοση εφαρμογών (iOS & Android) και τον ιστότοπο», δήλωσε ο Mikael Lüfberg, Διευθύνων Σύμβουλος της HungryNow.

 

Για να γιορτάσουν αυτό το λανσάρισμα, πρόκειται να τιμήσουν το HungryNow Launch Event Fest 10 και 11 Οκτωβρίου 2020 στο Central Festival Pattaya. Η εκδήλωση θα είναι γεμάτη διασκέδαση, παιχνίδια και δώρα. Σε περίπτωση που η HungryNow θα διανείμει δωρεάν εκπτωτικά κουπόνια μετρητών B15,000 και διάφορους τύπους επιδοτούμενων κουπονιών, ώστε να αυξήσει το πάνω χέρι στην έντονα ανταγωνιστική αγορά. Με αυτήν την εκδήλωση το HungryNow ελπίζει να προσελκύσει περισσότερους νέους χρήστες και να ενισχύσει την αναγνώριση της επωνυμίας. 

 

«Αυτή είναι η μεγαλύτερη και πιο επιθετική προώθηση στην αγορά», είπε ο κ Lüfberg είπε.


Το HungryNow υποστηρίζει τους εμπόρους εστιατορίων της γειτονιάς τους στην Πατάγια προκειμένου να ενισχύσουν τις πωλήσεις τους και να τους βοηθήσουν οικονομικά κατά τη διάρκεια του COVID-19, παρέχοντας τη μέγιστη υποστήριξη και βοήθεια ως τρίτο μέρος και μια γέφυρα μεταξύ των καλοφαγάδων και των εστιατορίων. 

Ένας ιδιοκτήτης εστιατορίου της Zip Pizzeria είπε: «Οι πωλήσεις μας έχουν διπλασιαστεί από τότε που συνεργαστήκαμε με την HungryNow και μας βοήθησε να κάνουμε πωλήσεις κατά τη διάρκεια του lockdown για τον Covid-19».

Σαρώστε αυτόν τον κωδικό QR για την εφαρμογή Hungry Now!

 

Κατεβάστε την εφαρμογή HungryNow: https://hungrynow.onelink.me/AHAB/HNNews

 

Για να μείνετε ενημερωμένοι με το HungryNow

Κάντε τους like στο Facebook: https://www.facebook.com/HungryNow.TH

Ακολουθήστε τους στο Instagram: https://www.instagram.com/hungrynow.th/

Προσθέστε τα στο LINE: https://lin.ee/BssQnUG

 

Σχετικά με το HungryNow

Το HungryNow είναι μια γρήγορη και αξιόπιστη υπηρεσία παράδοσης φαγητού στην Πατάγια που συνδέει τους ανθρώπους με τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης. Το κάνουν αυτό ενδυναμώνοντας τις τοπικές επιχειρήσεις και με τη σειρά τους, δημιουργούν νέους τρόπους για τους ανθρώπους να κερδίζουν, να εργάζονται και να ζουν. 

 

Ξεκίνησαν με τη διευκόλυνση της παράδοσης από πόρτα σε πόρτα, αλλά το βλέπουμε ως μόνο την αρχή της σύνδεσης των ανθρώπων με τη δυνατότητα – ευκολότερα βράδια, πιο ευτυχισμένες μέρες, μεγαλύτερους λογαριασμούς ταμιευτηρίου, ευρύτερα δίχτυα και ισχυρότερες κοινότητες.

 

Η HungryNow έχει την έδρα της στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης και έχει το πρώτο υποκατάστημα στην Πατάγια και το δεύτερο στο Chon Buri στα τέλη του 2020. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε https://hungrynow.co.th

 

Επικοινωνία

Για το HungryNow:

Mikael Lüfberg, Mikael@hungrynow.co.th

Raisha Shrestha, raisha@hungrynow.co.th

Sonu Gurung, Sonu@hungrynow.co.th

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
5 (1 ψήφος)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/