Ο διευθυντής του Οργανισμού Ζωολογικού Πάρκου της Ταϊλάνδης πυροβολήθηκε, ο βασικός ύποπτος σκοτώθηκε από αυτοκτονία

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ: ZPOT

Songkhla, Νότια Ταϊλάνδη –

Ένας κτηνίατρος του ζωολογικού κήπου Songkhla αυτοκτόνησε αφού φέρεται να σκότωσε τον διευθυντή του Οργανισμού Ζωολογικού Πάρκου της Ταϊλάνδης (ZPOT).

Ο διευθυντής του ZPOT κ. Suriya Senpong πυροβολήθηκε σήμερα πριν από το μεσημέρι στον ζωολογικό κήπο Songkhla ενώ ερευνούσε μια αναφορά για εξαφανισμένο σπάνιο ελάφι.

Αναφέρθηκε ότι είχε διατάξει τη μεταφορά υπαλλήλων του ζωολογικού κήπου ενώ διεξαγόταν η έρευνα.

Ο ύποπτος αναγνωρίστηκε ως ο επικεφαλής του Γραφείου Διατήρησης και Έρευνας του ζωολογικού κήπου Songkhla, Phuvadon Suwanna.

Ο Phuvadol ήταν ένας από τους πολλούς αξιωματούχους που ήταν υπό έρευνα για την υπόθεση των αγνοουμένων ελαφιών.

Λίγο αργότερα βρέθηκε νεκρός στο κατάλυμά του στο ζωολογικό κήπο. Τράπηκε σε φυγή αφού φέρεται να πυροβόλησε τον Σουρίγια σε μια συνάντηση.

Η σύζυγος του Phuvadon είπε ότι ο σύζυγός της ήταν πολύ νευρικός όταν ενημερώθηκε για την εντολή μεταφοράς του στο πλαίσιο της έρευνας.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες. Στην υπόθεση που βρίσκεται σε εξέλιξη εμπλέκεται και ο υπουργός Περιβαλλοντικών Πόρων. Η Pattaya News θα δώσει περισσότερες λεπτομέρειες καθώς αποκαλύφθηκαν.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ: ZPOT

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Parler, Flipboard or tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.