Το Pattaya Cricket Club (PCC) κέρδισε το British Club (BC) 27 Σεπτεμβρίου 2020.

Το Pattaya Cricket Club (PCC) κέρδισε το British Club (BC) 27 Σεπτεμβρίου 2020.

Ο δεύτερος αγώνας του Dunford-Philbrook Trophy διεξήχθη την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου στο St Andrews σε μια ζεστή ηλιόλουστη μέρα. Το τρόπαιο απονέμεται κάθε χρόνο, τώρα στην 11η χρονιά, στον νικητή μιας σειράς αγώνων που γίνονται εκείνη τη χρονιά.  

Ο αγώνας ήταν μια υπόθεση 30 over με την απόσυρση για όσους ήταν αρκετά τυχεροί ώστε να φτάσουν τα 50 (τρεξίματα, όχι ετών). 5 overs ήταν μπολ από τη μία άκρη και τα άκρα θα αλλάξουν. Το wicket είχε προετοιμαστεί όμορφα από τον γηπεδούχο και το outfield ήταν πολύ αργό λόγω κάποιων υγρών μπαλωμάτων και μαλακού γρασιδιού – δεν επρόκειτο να υπάρχουν πολλά όρια 4. Το έδαφος περιβαλλόταν από 2 πλευρές από μια τάφρο γεμάτη νερό, έτσι η μπάλα πήγε για μερικές βουτιές κατά τη διάρκεια του αγώνα.  

Ο Μπεν Ίστγουελ κέρδισε την εκτίναξη για τη Βρετανική Λέσχη και επέλεξε να ροπαλίσει. Ο Rahul και ο Sunil άνοιξαν το batting ενώ ο Wez Masterton και ο Matt Harkness άνοιξαν το bowling. Και οι δύο μπόουλερ προσπάθησαν να βρουν τη γραμμή τους, αλλά σύντομα τα wickets άρχισαν να πέφτουν σε τακτά χρονικά διαστήματα. Ο Sunil πιάστηκε για 6 στο δεύτερο over και αντικαταστάθηκε από τον John Fudge. Αυτός και ο Rahul, μαζί με τον Mr Extras, συνέχισαν τον βαθμολογικό πίνακα μέχρι που ο Rahul έμεινε εκτός για 9 από μια καλή βολή των Reds. Ο Ντένζιλ φαινόταν απειλητικός μέχρι που εκτίμησε εσφαλμένα μια πιο αργή μπάλα από τον Μπέρνι που τον έκανε να καρφώσει τον LBW για 7. 34 για 3 στο 6ο όβερ και παρόλο που η BC σκόραρε καλά, έχασε θύρες. θα ήταν χειρότερα αν ο Άντι και η Άνιμαλ είχαν καταφέρει να κρατήσουν τα αλιεύματά τους. Ο Μπεν και ο Τζέιμς κατάφεραν να σταθεροποιήσουν το πλοίο με μερικά καλά χτυπήματα, καταφέρνοντας ακόμη και 4 στο αργό γήπεδο. Πήραν το σκορ στο 53 όταν ο Τζέιμς δέχθηκε μπόουλινγκ από τον Wez για ένα εύχρηστο 22. Ο Μπεν συνέχισε με τον Pramodh και ο πίνακας σκόρερ σημείωσε τον πίνακα, βοηθούμενος από τον Jainish που δεν είχε καλή μέρα στο μπόουλινγκ με 18 εκτός από το πρώτο του over. Ευτυχώς ο Jainish είχε μια πολύ καλύτερη μέρα στον αγωνιστικό χώρο και πέτυχε μια καταπληκτική νίκη στο Long Off για να απορρίψει κάποιον – δεν μπορώ να θυμηθώ ποιον (συγγνώμη). 

Ο Ben πιάστηκε από το μπόουλινγκ του Andy Emery για 20 και το σκορ ήταν 97 για 5 στα μισά του δρόμου. Παρά το γεγονός ότι ο Pramodh παρέμεινε αήττητος στο 33, οι συνάδελφοί του ροπαλοφόροι έμελλε να χάσουν το μομέντουμ. Ο Richard Holt μπήκε στην επίθεση και έκανε 4 πολύ τακτοποιημένα over με 1 wicket για 7 τρεξίματα. Ο M Khan έκανε ένα γρήγορο 14 από 10 μπάλες, αλλά έπεσε για να πιάσει τον Andy E στο 22ο over στο 122 για 7. Ο Dilip έπεσε φτηνά για 3 στον Matt από ένα άλλο catch. Ο Ε Khan είχε μια καθυστερημένη αναταραχή με μερικά μεγάλα 6 αλλά έπεσε στις 13 και ο Sanoon έφτασε στο Last man. Σκόραρε 7 πριν από μια διοργάνωση "Ναι, όχι, συγγνώμη, ουπς" με τον Pramodh, ο οποίος δεν ήθελε δεύτερο σερί, να τον ξεμείνει. BC ήταν όλοι εκτός για 185 από 28 όβερ. Η PCC τα πήγε καλά στον αγωνιστικό χώρο με 5 αλιεύματα, αλλά το μπόουλινγκ τους ήταν μάλλον παράξενο και έδωσαν 43 στα έξτρα.

Το PCC άνοιξε με τον Wez και τον Gary Moolman να αντιμετωπίζουν τους γρήγορους μπόουλερ του Denzil και τον αριστερό Sanoon. Το PCC ξεκίνησε αργά λόγω ακριβούς μπόουλινγκ και είχε πετύχει μόνο 17 από το 4ο over, αλλά κράτησαν τα wickets τους. Ο Gary M υπερασπίστηκε καλά το wicket του μέχρι να νικήσει τον Pramodh για τα 10 σερί του στο 6ο over και το σκορ στο 38. 

Ο Andy S παρείχε εξαιρετική υποστήριξη στον Wez, ο οποίος στη συνέχεια άρχισε να χτυπά άουτ με ένα μπαράζ ορίων (6 στις 8 μπάλες), με τη βοήθεια μερικών βουτυρωδών δακτύλων από το BC που τον έριξαν δύο φορές. Ο Wez τελικά πιάστηκε πίσω από τον Pramodh για 48. 67 για 2 στο 12ο over και τίποτα μεταξύ των ομάδων. Ο Matt πήρε το τσάκι και αμέσως έσπασε το 6. Αμέσως μετά, τα πόδια του Andy S αποδείχτηκαν πολύ κοντά για να καλύψουν το έδαφος και τον ξέφυγε από ένα εξαιρετικό κράτημα στο 6. Αυτό έφερε τον Simon W ο οποίος, μη θέλοντας να μείνει πίσω από τον Wez, έσπασε ένα 6 από την πρώτη του μπάλα. Χτύπησαν τους μπόουλερ της BC για μια συνεργασία 67 τρεξίματος σε 7 όβερ πριν ο Simon αποσυρθεί στο 50 Not Out. BC υπέφερε από τα βουτυρωμένα δάχτυλά τους καθώς ο Simon έπεσε όταν στις 10!! 

Ο Μπεν τιμωρήθηκε από το φεστιβάλ ορίων που έγινε για 37 σε 3 όβερ. Μέχρι το 19ο over PCC ήταν 25 runs μπροστά στο 135 για 4. Ο Jainish δεν προβλημάτισε τους σκόρερ καθώς είχε μια αιώρηση και ένα άστοχο και αποκλείστηκε από τον Rahul. Ο Άντι Ε μπήκε για να υποστηρίξει τον Ματ και έδειξε μερικά καλά αμυντικά σουτ κόντρα στον Ντενζίλ. Ο Άντι τερμάτισε με 17 εκτός. Ο Matt αποκλείστηκε από τον Talal για το πολύ αξιόλογο 32 που έφερε τον Richard Holt στο τσάκι, αλλά εκείνη τη στιγμή το PCC ήταν στο 181 για το 5 με 5 overs να απομένουν. Ο Richard κατάφερε μόνο 3 πριν φτάσει ο Bernie Lamprecht για να σημειώσει το νικητήριο σερί στο 26ο over. Το PCC κέρδισε με 4 wickets και προηγήθηκε της φετινής σειράς Trophy με 2-0. Στο τέλος δεν υπήρχαν πολλά μεταξύ των ομάδων, αλλά η BC υπέφερε από αρκετές αποτυχίες - ένα θέμα που αντικατοπτρίστηκε στον τελευταίο αγώνα τον Ιανουάριο του 2020.

Ευχαριστούμε το St Andrew's School για τη χρήση του εδάφους και τον Andy Emery που έκανε όλες τις ρυθμίσεις.  

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/