Η Pattaya θα πραγματοποιήσει το Beach Bikini Run 2020 τον επόμενο μήνα το Halloween με χιλιάδες αναμένεται να συμμετάσχουν

Πατάγια-

Το Pattaya Bikini Run 2020 θα διεξαχθεί στις 31 Οκτωβρίου, το Halloween και το Loy Krathong, με ειδικά φώτα και ήχους για την ενίσχυση του εσωτερικού τουρισμού. Περισσότεροι από χίλιοι δρομείς αναμένεται να συμμετάσχουν.

Χθες πραγματοποιήθηκε μια συνάντηση προγραμματισμού στο Δημαρχείο της Πατάγια, υπό την ηγεσία του Αντιδήμαρχου της πόλης της Πατάγια, Ronnakit Eakkasing.

Ο αντιδήμαρχος Ronnakit είπε, «Φέτος θα είναι διαφορετικό από πέρυσι, καθώς το τρέξιμο θα πραγματοποιηθεί τη νύχτα του Halloween που είναι επίσης το Loy Krathong. Θα δώσουμε έμφαση σε ειδικά φώτα, διακοσμητικά και ήχους με πολλές επιπλέον διασκεδαστικές δραστηριότητες».

«Το τρέξιμο θα είναι πέντε χιλιόμετρα κυρίως στην παραλία Πατάγια. Οι δρομείς πρέπει να φορούν μπικίνι φέτος ή παρόμοια στολή. Υπάρχουν τώρα περισσότεροι από χίλιοι δρομείς που έχουν λάβει μέρος στον αγώνα. ”

«Ωστόσο, εξακολουθούμε να επικεντρωνόμαστε στην κοινωνική απόσταση. Διακόσιοι δρομείς θα απελευθερώνονται κάθε φορά με δύο λεπτά ξεχωριστά για κάθε σετ. Η εκδήλωση θα ακολουθεί τα πρότυπα υγιεινής και για τον Covid-19».

«Το τρέξιμο θα γίνει την ίδια μέρα με το Loy Krathong Festival, το οποίο θα ολοκληρωθεί νωρίς, ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να επιπλέουν στο Krathong τους. Αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 11:00 στις 31 Οκτωβρίου. Η ημερομηνία είναι επίσης το Halloween, όπου θα γίνουν πολλές εκδηλώσεις και πάρτι για το Halloween σε όλη την Pattaya, ελπίζοντας να κάνουν την πόλη ζωντανή.” κατέληξε ο Αντιδήμαρχος.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Ακολουθήστε μας στο FacebookTwitterειδήσεις GoogleInstagramΤικ ΤοκYoutubePinterestParlerFlipboard or tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.