Η Thai Airways θα εκτελεί «πτήσεις προς το πουθενά» και τον προσομοιωτή πτήσης για τη δημιουργία εσόδων της εταιρείας

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Αεραγωγοί της Ταϊλάνδης

Εθνική -

Η Thai Airways ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει τις δικές της «πτήσεις προς το πουθενά» και έναν προσομοιωτή πτήσης στο πλαίσιο ενός προγράμματος που ονομάζεται «THAI Flying Experience & Beyond» για επιβάτες που έχουν χάσει την εμπειρία της πτήσης.

Ο Αρχηγός της Αεροπορίας, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Chaiyapruk Didyasarin, αποκάλυψε στον Τύπο χθες, 24 Σεπτεμβρίου, ότι η Thai Airways βρίσκεται σε διαδικασία αίτησης για άδεια από την Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας της Ταϊλάνδης (CAAT) για τη διεξαγωγή της γραφικής πτήσης αεροσκάφους στο πουθενά και βόλτα με προσομοιωτή, πιστεύοντας ότι αυτή η επιχειρηματική ατζέντα θα έλυνε κάπως τα χρόνια οικονομικά της προβλήματα.

ΦΩΤΟ: biztalknews

Το Thai Smile' Airbus A320 θα χρησιμοποιείται για την πτήση προς το πουθενά, καλωσορίζοντας τους ενδιαφερόμενους επιβάτες να επιβιβαστούν και να παρακολουθήσουν όμορφα εναέρια τοπία δημοφιλών τουριστικών προορισμών σε όλη τη χώρα, όπως το Phra That Doi Suthep στο Τσιάνγκ Μάι.

Οι ταξιδιώτες θα απολάμβαναν επίσης το γραφικό ταξίδι στον ουρανό και το συμπληρωματικό γεύμα της εταιρείας προτού αποβιβαστούν στο ίδιο αεροδρόμιο όπου απογειώνονταν, σύμφωνα με τον Πρόεδρο.

Ο πρόσθετος προσομοιωτής πτήσης θα έχει επίσης προγραμματιστεί να ξεκινήσει τον Οκτώβριο για επισκέπτες που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν τη ρουτίνα πτήσης των πιλότων και του πληρώματος καμπίνας. Όλες οι συσκευές εκπαίδευσης και έκτακτης ανάγκης στο αεροσκάφος θα επιδεικνύονται και θα εφαρμόζονται για τους επισκέπτες υπό την επίβλεψη έμπειρων πιλότων και συγκυβερνήτων.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: THAI Smile

Το πρόγραμμα πτήσης προς το πουθενά «THAI Flying Experience & Beyond» περιλαμβάνει 3 πακέτα που ξεκινούν από 16,000 μπατ έως 36,000 μπατ. Οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν το προτιμώμενο αεροσκάφος μεταξύ Airbus A380, Boeing 777-300ER, Boeing B747-400 και Boeing 737-400, ενώ η «πτήση στο πουθενά» θα κόστιζε περίπου 5,000 μπατ/άτομο.

Ο Πρόεδρος είπε στον Τύπο: «Η Thai Airways είχε αυτή την ιδέα για να προσαρμοστεί και να κερδίσει περισσότερα έσοδα κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης. Πιστεύαμε ότι και τα δύο προγράμματα θα τραβούσαν την προσοχή του κοινού, ειδικά για όσους θα ήθελαν να δοκιμάσουν να κάθονται και να πετούν σε ένα χειρουργείο αεροπόρων.»

«Το πρόγραμμα είναι επίσης τέλειος χρόνος για να επαναλειτουργήσουν τα μακροχρόνια σταθμευμένα αεροσκάφη που επηρεάζονται από τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς στο πλαίσιο των μέτρων Covid-19». κατέληξε ο Chaiyapruk.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Parler, Flipboard or tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.