ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Σχολιαστής που προσπάθησε να πηδήξει από πεζογέφυρες δύο φορές στην Πατάγια, φέρεται να εκφοβίστηκε από συμμαθητές

Banglamung, Pattaya, Ταϊλάνδη-

Ένα νεαρό σχολικό αγόρι που απείλησε να πηδήξει από μια πεζογέφυρα στην περιοχή της Πατάγια νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, δέχθηκε πρόσφατα εκφοβισμό από άλλους μαθητές, είπε η θεία του αγοριού στο The Pattaya News.

Ένας 15χρονος μαθητής διασώθηκε αφού προσπάθησε να πηδήξει από μια πεζογέφυρα στην Πατάγια νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Η αστυνομία του Banglamung είπε στο The Pattaya News ότι είναι το ίδιο αγόρι που προσπάθησε να πηδήξει από μια πεζογέφυρα στην οδό Sukhumvit στο Sattahip, αφού ένας οδηγός λεωφορείου μπατ δεν είχε δώσει ρέστα (δέκα μπατ) όταν πλήρωσε το τέλος νωρίτερα αυτό το μήνα. Το αγόρι ήταν τόσο εκνευρισμένο με την κατάσταση που είχε απειλήσει να αυτοκτονήσει. Το όνομά του αποκρύφθηκε λόγω της συντακτικής πολιτικής του The Pattaya News.

Διαβάστε περισσότερα για την προηγούμενη ιστορία μας ΕΔΏ.

Η κυρία Sanguan Sudsanepitak, 56 ετών, θεία του αγοριού, είπε στο The Pattaya News ότι έχει βελτιωθεί τις τελευταίες μέρες μετά τα δύο περιστατικά και έχει ζητήσει ψυχιατρική βοήθεια σε τοπικό νοσοκομείο καθώς και φαρμακευτική αγωγή για να βοηθήσει στην κατάθλιψή του.

Το αγόρι δεν σχολίασε ευθέως το πιο πρόσφατο περιστατικό απόπειρας να πηδήξει από μια πεζογέφυρα της Πατάγια, ωστόσο, ο φίλος του, το όνομα του οποίου επίσης αποκαλύφθηκε, δήλωσε ότι το αγόρι δέχθηκε έντονο εκφοβισμό στο σχολείο του.

Η θεία του αγοριού είπε ότι νοσηλευόταν για χρόνια κατάθλιψη για περισσότερα από δύο χρόνια.

Η κυρία Sanguan είπε ότι έχει επίσης συνεργαστεί με τοπικές υπηρεσίες ψυχικής υγείας για να συνεργαστεί μαζί της και το αγόρι και να παράσχει περαιτέρω βοήθεια.

Εάν εσείς ή οποιοσδήποτε γνωρίζετε χρειάζεται υπηρεσίες ψυχικής υγείας, επικοινωνήστε με τους Σαμαρίτες της Ταϊλάνδης στην 24ωρη τηλεφωνική τους γραμμή 02-713-6791 (Αγγλικά), 02713-6793 (Ταϊλάνδης) ή Ταϊλανδική Γραμμή Ψυχικής Υγείας στο 1323 (Ταϊλάνδη) ).

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Ακολουθήστε μας στο FacebookTwitterειδήσεις GoogleInstagramΤικ ΤοκYoutubePinterestParlerFlipboard or tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ ή στα παρακάτω σχόλια.

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
4.5 (2 ψήφους)
Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.