Δημοφιλής Ταϊλανδός DJ σκοτώθηκε σε θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα υψηλής ταχύτητας στη θανατηφόρα καμπύλη στην Μπανγκόκ

Μπανγκόκ -

Ο δημοφιλής τοπικός DJ Annop Poonsripattana, 33 ετών, σκοτώθηκε σε ένα πιθανό τροχαίο ατύχημα υψηλής ταχύτητας νωρίς σήμερα το πρωί, 24 Σεπτεμβρίου, σε μια επικίνδυνη καμπύλη που τοπικά αποκαλείται «Καμπύλη των 100 θανάτων» στην οδό Ratchadapisek στην Μπανγκόκ.

Αστυνομικοί από το αστυνομικό τμήμα Phaholyothin έφτασαν στο σημείο αφού ειδοποιήθηκαν για το θανατηφόρο δυστύχημα κοντά στο Soi Ratchadapisek 32 στην περιοχή Chatuchak γύρω στις 2:30 π.μ. Το σώμα του οδηγού βρέθηκε στο πίσω κάθισμα με θρυμματισμένο κρανίο και σπασμένο λαιμό, πιθανότατα μετά από εκτόξευση από το μπροστινό μέρος του καθίσματος του οδηγού.

Ένας ντόπιος μάρτυρας, ο οποίος εργαζόταν ως υπάλληλος ασφαλείας σε ένα κοντινό κτίριο, είπε στους αστυνομικούς που αναφέρουν ότι άκουσε μια δυνατή έκρηξη από κολόνα ηλεκτρικού ρεύματος, προκαλώντας μπλακ άουτ σε ολόκληρη τη γειτονιά.

Στη συνέχεια ήρθε να παρακολουθήσει το περιστατικό και βρήκε ένα μαύρο σεντάν με έναν οδηγό χωρίς τις αισθήσεις του να προσέκρουσε στον στύλο υψηλής τάσης στον πεζόδρομο. Στη συνέχεια ο μάρτυρας κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία. Δεν κατονομάστηκε στην αστυνομία.

Σύμφωνα με τους αξιωματικούς, ο ολισθηρός δρόμος που προκλήθηκε από συνεχή βροχή και οδήγηση με μεγάλη ταχύτητα μπορεί να είναι η αιτία του συμβάντος, καθώς το ταχύμετρο του αυτοκινήτου φέρεται να βρέθηκε κολλημένο στα 200 χιλιόμετρα την ώρα και η δυνατή βροχή έβρεχε στην πόλη από απόγευμα.

Η σορός του Annop θα παραδοθεί για νεκροψία στο Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής του Αστυνομικού Νοσοκομείου πριν μεταφερθεί στους συγγενείς του για να τελέσει θρησκευτικές τελετουργίες.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Parler, Flipboard or tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ ή στα παρακάτω σχόλια.

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
3 (1 ψήφος)
Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.