Συνελήφθη άνδρας από τη φυλή του λόφου Τσιάνγκ Μάι που φέρεται να δολοφόνησε το κοριτσάκι του επειδή δεν ήθελε άλλες κόρες

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Thairath

Τσιάνγκ Μάι -

Ο κ. Anuphap Jaipanya, 45 ετών, συνελήφθη και φέρεται να ομολόγησε σήμερα, 24 Σεπτεμβρίου, ότι δηλητηρίασε το επτά μηνών θηλυκό του επειδή δεν ήθελε άλλες κόρες στην οικογένεια.

Το περιστατικό αναφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα Changphueak, Chiang Mai, χθες αφού η μητέρα του παιδιού, Malee Sinprai, 29 ετών, τηλεφώνησε στους αξιωματούχους του Chiang Mai υποστηρίζοντας ότι η 7 μηνών κόρη της, η οποία πιστεύεται ότι ταξίδευε με τον πατέρα της για να δει συγγενείς , είχε γίνει απρόσιτο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Thairath

Ο Anuphap έφτασε στο σπίτι αργότερα το βράδυ και σύμφωνα με πληροφορίες ομολόγησε στη μητέρα ότι διέπραξε τον φόνο στη μικρότερη κόρη τους. Σύμφωνα με τον Malee, πάντα ήθελε ένα αρσενικό παιδί να συνεχίσει το οικογενειακό όνομα και να κληρονομήσει την επιχείρησή του, καθώς ήταν από μια παραδοσιακή φυλή των λόφων με καθορισμένες πολιτιστικές πεποιθήσεις.

Ο πατέρας φέρεται να παραδόθηκε στην αστυνομία την επόμενη μέρα προτού μεταφερθεί στο σημείο όπου φέρεται να είχε θάψει το παιδί. Σύμφωνα με πληροφορίες, είπε στους αστυνομικούς ότι είχε ήδη δύο κόρες και ήταν απογοητευμένος που είχε άλλο ένα κορίτσι στην οικογένεια. Ήταν επίσης αγχωμένος λόγω οικονομικών προβλημάτων για τον Covid-19 και αποφάσισε να διώξει το παιδί, χωρίς να το γνωρίζει η μητέρα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Thairath

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βρέφος τάιζε με το ζόρι ένα ολόκληρο μπουκάλι καθαριστικό μπάνιου μέχρι να πεθάνει προτού ο φερόμενος δολοφόνος το έθαψε με ψυχρή καρδιά σε ένα κινεζικό νεκροταφείο στην περιοχή Doi Saket για να κρύψει το έγκλημα.

Ο αντισυνταγματάρχης της αστυνομίας Chakri Wongkum είπε στο The Pattaya News/TPN National ότι ο Anuphap κρατείται τώρα στο αστυνομικό τμήμα, αρχικά κατηγορούμενος για φόνο εκ προμελέτης και απόκρυψη πτώματος. Η σορός του παιδιού θα παραδοθεί από το νοσοκομείο Maharaj Nakorn Chiang Mai στους συγγενείς του για να πραγματοποιήσουν θρησκευτικές τελετουργίες.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Parler, Flipboard or tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ ή στα παρακάτω σχόλια.

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
5 (2 ψήφους)
Εγγραφή
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.